2821
2789
اگ بچه نمیخواسی کمتر کاری ک میتونی بکنی اینه ک جلوگیری کنی😒اینجا هزار نفر منتطرن ک بیبیشون مثبت شه ...

نمیدونم چرا فکر میکنن طبیعی جلوگیری کردن کار درستیه.طبیعی درواقع اصلا شیوه ی پیشگیری نیست

جالبه که اکثر اونایی که بچه نمیخوانم این شیورو برای جلوگیری انتخاب میکنن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم شما باردارید قبل بارداری چه قرص هایی باید خورد

یه آزمایش میدی چکاب کامل از چهارماه قبلشم شبی یه دونه اسیدفولیک میخوری و باتوکل به خدا اقدام میکنی عجله هم نداشته باشه چون نصفه اونقدر که جلوگیری داشتی زمان نیازه برا بارداری

مبارک باشه عژیزم  ب هیچ عنوان ب دلت بد راه نده اون ی اتفاق بوده ک تموم شده قرار نیست تکرار شه& ...

عزیزم بچم از استرس زیاد سقط شد

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  
اینو یکبار دکتر به منم گفت😄فقط من نمیدونستم چه کلمه ای جاش بذارم  در اصل از هیچ روش جلوگیری ا ...

حالا طبیعی باز خوبه..خواهر زاده من شوهرش فقط چن روز در ماه خونه اس..اینم فقططط همون چن روز رو ال دی میخورده..فک کن😁😁😁😂😂😂

ناشکری نمیکنم ک میگم افسردم بچه نمیخواستم خودمو درمان نکردم هنوز قرص میخورم نمیخواستم یه بچه بیگناهم ...

عزیزم ان شالله نینی بیاد حال دلتم خب میشه,واست دعا میکنم

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
نمیدونم چرا فکر میکنن طبیعی جلوگیری کردن کار درستیه.طبیعی درواقع اصلا شیوه ی پیشگیری نیست جالبه که ...

ماالان یه ساله ک بعد از سقطم جلوگیری طبیعی میکنیم ولی شد دیگه

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  
حالا طبیعی باز خوبه..خواهر زاده من شوهرش فقط چن روز در ماه خونه اس..اینم فقططط همون چن روز رو ال دی ...

واااای 😂😂😂😂😂اره خدایی منم اولای ازدواجم خیلی سر در نمیاوردم از این چیزا

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792