2777
2789
😖😖😖

ناراحت نشو اگه خط اینقدر پر رنگه بی شک جواب آزمایش هم مثبت میشه ..من 6روز قبل ک زدم یه خط نازک افتاد دو روز بعد رفتم آز مایش قبل موعد البته مثبت شد

خدایا هیچ مادری رو با بچه اش امتحان نکن
ناراحت نشو اگه خط اینقدر پر رنگه بی شک جواب آزمایش هم مثبت میشه ..من 6روز قبل ک زدم یه خط نازک افتاد ...

ایشالله هرچی خیره همون بشه

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسرم خیلی خوشحال میشه چون خیلی اصرار میکرد ک بیا باز بچه دار بشیم اما من نمیخواستم چون اونو تو مرگ ...

ای یه هدیه خداس لذتشو ببر عزیزم .انشالله براتون خوشی وسعادت و قدمشون خیر ..ولی قبل اینکه به آقاتون بگی مطمعن شو گلم

خدایا هیچ مادری رو با بچه اش امتحان نکن
ای یه هدیه خداس لذتشو ببر عزیزم .انشالله براتون خوشی وسعادت و قدمشون خیر ..ولی قبل اینکه به آقاتون ب ...

حتما

همین خودمم گفتم زوده ولش کن دیگه گفتم حالا ضرری نداره یه بیبی بزنم اصلانم انتظار نداشتم مثبت بشه چون ...

9  روز مونده به پریودی بی بی چک زدی؟ چقد عجله داشتی؟ به نظر من که منتظرش بودی انگار آخه اگه جلوگیری میکردی و انتظارشو نداشتی به این زودی به فکر بی بی چک نمیفتادی معمولا افرادی که انتظار بارداری ندارند و بخصوص جلوگیری هم میکنن تا پریودی عقب نیفته به فکرش نمیفتن

بله مبارکه

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
9  روز مونده به پریودی بی بی چک زدی؟ چقد عجله داشتی؟ به نظر من که منتظرش بودی انگار آخه اگه جلو ...

خیلی تهوع سرگیجه داشتم واسه همین شک کردم والا نمیزدم 

9  روز مونده به پریودی بی بی چک زدی؟ چقد عجله داشتی؟ به نظر من که منتظرش بودی انگار آخه اگه جلو ...

معدم ریخته بهم تاحالا اینجوری نشده بودم فقط دفعه قبلی ک باردار بودم خیلی سرگیجه داشتم دیگه شک کردم ک شاید باردار باشم از طرفی خیلی تا موعدم مونده بود ۹ روز ولی زدم مثبت ش