2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی این تستت مثبت شد اجی؟؟؟؟چند روز مونده ب موعدت؟؟؟

الان زدم صبحی یه بیبی خریدم زدم مثبت شد وتا موعدم ۹روز مونده خیلی تهوع سرگیجه داشتم همش خواب میرفتم دل درد داشتم  گفتم یه بیبی بزنم اصلا انتظارشو نداشتم ک مثبت بشه چون تو امتحانامم هست خیلی استرس دارم گفتم شاید بخاطر امتحانام اینجوری شدم  

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  
برای باردار شدن؟  من فقط ۳ماه قبل اقدام سولفوریک اسید خوردم و چون دختر میخواستم کلسیمم میخوردم ...

ای جونم دختر شد

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
الان زدم صبحی یه بیبی خریدم زدم مثبت شد وتا موعدم ۹روز مونده خیلی تهوع سرگیجه داشتم همش خواب میرفتم ...

نمیدونم چی بگم ولی ب نظر من 9 روز خیلی زوده...عصر ی تست دیگه هم بزن اگه اونم مثبت بود برو واسه ازمایش دیگه

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨
نمیدونم چی بگم ولی ب نظر من 9 روز خیلی زوده...عصر ی تست دیگه هم بزن اگه اونم مثبت بود برو واسه ازمای ...

همین خودمم گفتم زوده ولش کن دیگه گفتم حالا ضرری نداره یه بیبی بزنم اصلانم انتظار نداشتم مثبت بشه چون تا موعدم ۹ روز مونده

بلهههههه😁😁البته تو ابو سرکه هم مینشستم قبل نزدیکی

منم دختر دوست دارم اما شوهرم گرمیجات زیاد میخوره اسلا اهل سردبجات نیست فکر کنم اون بیشتر تو جنسیت بچه تاثیر داره

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
9 روز زوده ..ولی ولی من 6روز قبل اقدام زدم مثبت شد ولی یه خطنازک خیلی خیلی کمرنگ خط شماا خیلی پررنگه

😖😖😖

9 روز زوده ..ولی ولی من 6روز قبل اقدام زدم مثبت شد ولی یه خطنازک خیلی خیلی کمرنگ خط شماا خیلی پررنگه

همسرم خیلی خوشحال میشه چون خیلی اصرار میکرد ک بیا باز بچه دار بشیم اما من نمیخواستم چون اونو تو مرگ بچمون مقصر میدونستم میخواست طلاقم بده منم باردار بودم از استرس زیاد بچمو از دست دادم خیلی فشار روم بود روزای بدی رو داشتم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792