2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اگ بچه نمیخواسی کمتر کاری ک میتونی بکنی اینه ک جلوگیری کنی😒اینجا هزار نفر منتطرن ک بیبیشون مثبت شه ...

عزیزم شما باردارید قبل بارداری چه قرص هایی باید خورد

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
خانوم عزیز طبیعی روش نیس 

اینو یکبار دکتر به منم گفت😄فقط من نمیدونستم چه کلمه ای جاش بذارم 

در اصل از هیچ روش جلوگیری استفاده نمیکردم فقط شوهرم مراقب بود

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
ن اصلا ولی بخاطر سقط قبلیم افسرده شدم دیگه بچه نمیخواسم 

مبارک باشه عژیزم 

ب هیچ عنوان ب دلت بد راه نده اون ی اتفاق بوده ک تموم شده قرار نیست تکرار شه 

از همین اول بارداری تحت نظر یه متخصص خوب باش تااگ امپول و شیافی لازمه برات تجویز کنه 

خدا نی نی تو برات حفظ کنه

عزیزم.الان خداروشکر کن شاد باش دیگه.

ناشکری نمیکنم ک میگم افسردم بچه نمیخواستم خودمو درمان نکردم هنوز قرص میخورم نمیخواستم یه بچه بیگناهم پام بسوزونم ولی الان دیگه شده چ کارکنم خدارو شکر میکنم شاید حکمتی داره

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید