سالیزه مدیر استارتر عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 18548 عنوان یو چ خوابی بیددد 😐🙄 208 بازدید | 41 پست میدونید تعبییرش چیه ؟ خواب دیدم دزد اومده بود تو خونه منم گرفتمش و باهم دعوا کردیمآخرشم انگار همچی به خوبی تموم شد😐 درست یادم نیستحس خیلی عجیبی داشتممم هم ترسیده بودم هم نمیدونمصبحم پاشدم درا رو قفل کردم😂 // کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ // میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰ امروز | 13:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سالیزه مدیر استارتر عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 18548 شوهر داری نه عزیزممجردم // کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ // میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰
_خرگوش_ عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 7489 یک نگرانی یا چالش وارد زندگیت میشه یا وجود داره اما خودت توان مقابله با اونو داری و در نهایت احتمال غلبه و آروم شدن شرایط بیشتره نسل بشر همه چیز را بهبود بخشیده به جز نوع بشر...
سالیزه مدیر استارتر عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 18548 دزد خواستگار مهمون سفر جدن؟🫠نمیدونسممرسی عزیزم // کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ // میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰
سالیزه مدیر استارتر عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 18548 دزد یعنی خاستگار عهنمیدونستمبد جوری زدیم همو شل و پل کردیمالبته نمیشناختمشداداشامم واساده بودن ب نیگا کردن🤣😐 // کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ // میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰
سالیزه مدیر استارتر عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 18548 یک نگرانی یا چالش وارد زندگیت میشه یا وجود داره اما خودت توان مقابله با اونو داری و در نهایت احتمال ... مررسی // کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ // میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰
goodidea عضویت: 1404/12/07 تعداد پست: 667 بعد اینکه همه چی به خوبی تمام شد و آشتی کردید چیکار کردین؟ دانشجوی روانپزشکی
سالیزه مدیر استارتر عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 18548 خانم ها چه قوی شدن دزد ها رو میزنن واو 😂🥸 تو خواب شیر بودم از خواب پریدم از سرما یخ کرده بودم😂 خواستم درا چک کنم ترسیدمالبته ما همیشه شیریم😌 // کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ // میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰
فلفلدلمی عضویت: 1401/08/06 تعداد پست: 6645 نه عزیزممجردم کسی تو زندگیته سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 13007 من اینجا خوندم که دزد یعنی خواستگار 🤷♀️ اسی گودرتمندی 🐥 مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز استخوان سوزد...