2777
2789
عنوان

تاپیک قبل

1 بازدید | 2 پست

خانما شما عین یه خواهر منو راهنمایی کنید فقط سرزنش و تحقیر و نصیحت نکنید خواهشاً

من یه خانواده ای دارم که به شدت حساسن روی بچهاشون یعنی اصلا نمیزارن ساعت ۶ غروب بهبعد دختر بره حتی تا دم در حیاط یا مثلاً مهمون داشته باشیم باید با یه لباس بلند و روسری باشیم حتی نباید موهامون معلوم باشه مثلا نمیزارن با حتی پسرای فامیل سلام علیک کنیم مثلا یبار من با پسر خالم که هم سن خودم بود داشتیم حرف میزدیم بعد از رفتن مهمونا جوری کتکم زدپدرم که هیچوقت یادم نمیره میگفتن که چرا باهاش حرف زدی چون پسره

من الان ۲۰سالمه وقتی که ۱۴ سالم بود با یه پسر آشنا شدم اولش فقط برای سرگرمی بود رفته رفته عاشق هم شدیم گذشت و گذشت (دارم خلاصه میکنم) پدرم فهمید وقتی فهمید منو به مدت دو روز تو اتاق حبس کرد ولی من باز چون عاشقش بودم برگشتم بهش من دختری بودم که به شدت از پدرش میترسید که از اینکارا کنه بعد از گذشت چند وقت که آتیش ماجرا خوابید من باز شروع کردم ارتباط مو باهاش بعد از یک سال باز فهمید پدرم منو به مدت ۴ روز از خونه بیرون کرد و اون ۴ روز خونه ای عموم بودم بماند که چیا به سرم اومد آبروی منو جلوی فامیل برد .

ولی من به شدت عاشقش بودم همه چیو به جون میخریدم که با اون باشم فقط ولی دریغ از اینکه اون یکبار بیاد بگه من دخترتونو میخوام قصد من ازدواجه یا همو دوست داریم همش پنهون کاری میکرد مثلا میگفت من با دخترشماچیکاردارم شما کی هستید اصلا و......

حتی منو به خانوادشم معرفی نکرد خوانوادش فهمیده بودن که باهمیم ازش پرسیدن که باهم ارتباط دارید اون میگفت نه بابا.

ولی چون من آتو داده بودم دست بابام خیلی منو زیر نظر داشت حواسش بهم بود ولی باز فهمید که باهمیم قصد کشتن منو داشت میخواست خفم کنه ....

ولی من بازم برگشتم باهاش تو رابطه بعد از مدتی باز فهمید پدرم منو آنقدر کتک زد با کمربند که نفسم نمیومد بعد از چند وقت که باز گذشت و من باز باهاش رفتم تو رابطه بازم پدرم فهمید این سری همش تحقیر و سرزنشم میکردن کتک میزد از همه چیز محروم شدم از غذا خوردن بیرون رفتن گوشی گرفتن تلوزیون دیدین ....

مریض نیستم بشینم این همه تایپ کنم و چیزای چرت و پرتی بگم بخدا همه چیزای که میگم از روی غم و درده توروخدا قضاوت نکنید فقط کمکم کنید راهنمایی کنید

هستید که بقیشو بزارم ؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷