2777
2789
عنوان

من قدم

27 بازدید | 10 پست

۱۷۰

دوست دارم شوهرم قدش ۱۹۰ باش، بنظرتون خوبه اختلاف بیست؟ اونایی که ۱۸۰ ن تقریبا همقد بنظرم میایم......و اینکه اگر مثلاً طرف هیکلش اینا از من خیلی بزرگتر باشه، مثلا صد کیلو باشه ، خطرناک نیست؟ مثلا نگیره آدمو بزنه؟ مثلا میترسم دعوا بشه نتونم از خودم محافظت کنم

🤣🤣🤣🤣🤣

من مامانم ۱۷۸ عه بابامم ۱۹۳

مامانم لاغره بابام ورزشکااار و گنده

نه نزده تا حالا🤣🤣🤣

Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•

بزنه؟

خانوم بزن خشتکش و بکش رو سرش یعنی که چی بزنه

بزنه بره؟ مگه شهر هِرت هست

تو تاپیکهای من فقط خانوما و سیسی هام نظر بدن❤️💓 مردا همه صداشون ببرن و مطلقا و اصلا و ابدا حق نظر و کامنت ندارن رو اعصاب من نرید خواهشا👍🏻👍🏻مشکلی ام اگه داری یا نظر نده یا گریه کن یا خودتو بزن یا جیغ بکش یا چ میدونم خودتو بکش فقط هر کاری میکنی رو اعصاب من راه نرو👍🏻یه مرد کافیه ببینم تو تاپیک هام قبامت میکنم خشتکشو پرچم میکنمچی فک کردی❓️انی وی💁🏻♀️مهم نیست چقدر حالم بد باشه یا تو چه وضعیتی باشم در هر صورت با نگاه کردن به آسمون حس خوبی میگیرم و آروم میشم 🙃💓♂فمنیست🧚هیچوقت دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگر ناخواسته ناراحتتون کردم حتما بهم بگین که اگه حق با شما بود، ازتون معذرت خواهی کنم❤️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸