2777
2789
عنوان

آدم حسود

68 بازدید | 8 پست

یه خواهر دارم که به رابطه من و مامانم خیلی حسودی میکنه و مادرم و پر میکنه بر علیه من یه دختر هم داره که دخترش بچه ی منو اذیت میکنه مادرمم بین من و بچم و خواهرم و بچه اش خیلی فرق میزاره

دقیقا عین خواهر من حسود و بدجنس

خواهرم خیلی جیغ جیغو و بداخلاقه به همه چی گیر میده مادرمم به جای اینکه طرف منو بگیره از اون و شوهرشو بچه اش طرفداری میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهر من حسودی کرد رفت جدایی نوشت بین منو مادرم و به طرز عجیبی یهو مادرم از من متنفر شد و دیگه بیشتر از ۱۰ ساله که هیچوقت منو دوست نداشته

ولی خواهرمو بی دلیل دوس داره و همش به فکرشه

اینم بگم من مجردم و اون متاهله

خواهر من حسودی کرد رفت جدایی نوشت بین منو مادرم و به طرز عجیبی یهو مادرم از من متنفر شد و دیگه بیشتر ...

جدی؟؟ اینو دیگه نشنیده بودم خدا بهت صبر بده خواهر

صبر معنایی ندارهسالهاست صبر کردم بدتر و بدتر شد و آسیب روحی روانی بهم زد که هیچوقت درست نمیشهخودشم ه ...

خواهر من بارها سعی کرد رابطه منو شوهرمو خراب کنه من میرفتم خونه مادرم زمانی که خواهرم مجرد بود و با مادرم زندگی میکرد منو از خونه مامانم پرت میکرد بیرون اون زمان دخترم ۴ ساله اش بود ولی خدا هیچوقت جواب بدجنسی هاشو نداد الانم که ازدواج کرده جلوی شوهرش زنگ میزنه به من و بهم فحش میده

خواهر من بارها سعی کرد رابطه منو شوهرمو خراب کنه من میرفتم خونه مادرم زمانی که خواهرم مجرد بود و با ...

بله میدونم چی میگین

روح روان خیلیا سالم نیست

ضربه هم نمیخورن مطمئن باش

چون من بسیار زرنگ بودم توی هر کاری چه خونه چه درس حسودیش شد دعا گرفتن و قفلم کردن منم الان روز به روز شاهد بدبختیه خودم و شاهد پیشرفت اونام

نمیتونم زیاد گریه هم کنم چون زخم معده میگیرم و مریض میشم...

چرا برمیداری گوشیو؟ بر ندار ، شروع کرد به بد دهن شدن قطع کن برو به زندگیت برس