2777
2789

بگو عزیزم لایک کن

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

بگو عزیزم لایک کن

وقتی به دختر و پسر که همسایه هستن و عاشق همن و قراره ازدواج کنن که یهو پسره رابطه رو تموم میکنه و مامانش در تموم شدن این رابطه نقش داره و پسره بعد از چند مدت با دختر دایی ش ازدواج میکنه (عقد)و خانواده پسره و خود پسره از دختره فرار میکنن فاصله میگیرن تا این ۹ ماه میگذره و یهو مادر پسره با دختره گرم برخورد میکنه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

و زیر نظرش داره و پسره قبلاً اگه حس میکرد دختره فلان جاس فاصله میگرفت و بیرون میرفت ولی به مدته که فاصله نمیگیره حتی دو بار هم چشم تو چشم شدن حتی یه بار هم عمدا سرش رو چرخوند و خیره دختره رو نگاه میکرد باباش هم پیشش بود

پارسال قبل عقدش دم درشون رو سیمان کاری کردن واسه جشن

حالا امروز هم ماسه تینا خالی کردن یعنی میخوان حیاط ایناشون رو مرتب کنن واسه عروسی ؟ربطی داره ؟

از طرفی یه ماه پیش پسره تو اینستا دو نفر رو فالو داره همون دو نفر هم این رو دنبال میکنن و پیجش قفله ولی یه نفر حذف شده نمیدونم ربطی به این ماجرا داره ؟

یکم براخودت شخصیت بزارمگه توی دست این خانواده عروسکی ولشون کن بابااصلاباهیچکدمشون هیچ ارتباطی برقرار ...

من که کاری نکردم فقط میخوام بدونم نظر شما چیه با خوندم این داستان 🥲🥲