2777
2789
عنوان

زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 94 بازدید | 22 پست
خب اینجوری که نمیشهبلاخره که چیتا اخر عمرت میخوای بمونی سرکوفت بشنویی؟

خب چکنم.کاربر .پول ی نون ندارم برم کجا مگه تو عقیدشون هست ک برم خونه مجردی

خدابرام کافیه

خب چکنم.کاربر .پول ی نون ندارم برم کجا مگه تو عقیدشون هست ک برم خونه مجردی

چندسالته؟دانشجویی یا سرکار میری؟

عقیدسون نباشه بدرک

الان عقیدشون نیش زدن به نوه شونه مگه خیلی خوبه؟؟

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چندسالته؟دانشجویی یا سرکار میری؟عقیدسون نباشه بدرکالان عقیدشون نیش زدن به نوه شونه مگه خیلی خوبه؟؟

با خانواده سگش ک زندگی نمیکنم با خانواده خودمم.۲۲سالمه درسم تمام شده کار نیمه وقته ک ب هفته هم نمیشه درامدش

خدابرام کافیه

با خانواده سگش ک زندگی نمیکنم با خانواده خودمم.۲۲سالمه درسم تمام شده کار نیمه وقته ک ب هفته هم نمیشه ...

پس باید تحمل کنی

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

نمیشه جواب بدم ؟چی بگم

به اونا؟

بگو شما عفل ندارین بدونین عقد زن و شوهر شرعن و قانونن زن و شوهرن و رابطه براشون مجازه؟

بعد بگو تقصیر من چیه اونا رفع هوس کردن