2777
2789
عنوان

کاش بمیره

70 بازدید | 6 پست

سلام دوستان با پدر معتاد که منو اذیت نمیکننه ولی تمام پول هارو خرج میکنه مول قرص میده و و زنشو هی اذیت میکنه واقعا چیکار کنم نادعلی میخونم ولی نمیدونم از همه چی بریدم بدترین ادم دنیاست بچها باورتون میشه دوتا گربه زیر ماشین بودن چاقو پرت کرده سمتشون؟

ینی میخوام بگم در این حدددد این ادم روانیه هزار تا قرص میخوره با اعتیاد شدید به ریتالین و ویاس و این جور آشغالا میشینه روزی ۳ ساعت گوشی مادرمو چک میکنه مامانم مونده چیکار کنه از دستش ۶ ماه گذاشتیم رفتیم ب گوه خوردن افتادم باز ادامه داد کاراشو تازه خیانتاشو من میدونم که رفته جتی به زن عموش هم پیشنهاد داده هی میره ولی اینو ب مامانم نگفتم بنده خدا بار آخر خیلییی فشار روش بود دیگه گفتم نگم چیکارا گرده که زن عموش که شوهرش فوت کرده بهش پیام داده بود ارین پیاما برای من نفرست من حالم بد میشه و به زنت میگم بعد به یه زن دیگه هم پیام داده که باور کنید میگیم ب درک ک خیانت میکنه ولی اذیتاش و نمیدونم چیکار کنم این شکاک بودنشو چجوری درست کنیم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

معمولا آدمای معتاد تمرکزشون رو پول موادشون هست این چطوری دنبال خیانته ؟ اصلا اون زنه دنبال چیه این ه ...

زنه نه که این دنبال زنه ببین قرصی ک نیخوره ۱۰ تومن پولشه قرص متیل فنیدات سونداز ۵۴ عه خیلیی گرونهه بدون نسخه میخره من نمیدونم هم معتاده هم خیانتکار هم شکاکککک قایمکی قرص میخوره فکر میکنه ما نمیفهمیم