2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شیراز بهترین مسافرتی بود که رفتیم خوش بگذره...ما هرسال اردبیل و سرعین میریم امسالم میریم خیلی با صفا ...

کجا رفتین

من تا حالا نرفتم ولی اینجا هارو قراره بریم بیین کدامشان ارزش دیدن داره

مسجد نصیر الملک

خانه زینت الملوک

باغ ارم

باغ قوام

حافظیه

سعدیه

بازار وکیل و حمام وکیل مجموعه زندیه

تخت جمشید پاسارگارد کتیبه رستم

اینارو میریم

خدایا شکرت

کجا رفتین من تا حالا نرفتم ولی اینجا هارو قراره بریم بیین کدامشان ارزش دیدن داره مسجد نصیر الملک خا ...

خآنه زینت الملوک و نارنجستان و باغ ارم و حمام وکیل رو بیشتر می پسندم

تخت جمشید هم چند تا خرابه هست که هیچی ازشون نمونده میان یه سری چشم بند رو چشمتون میذارن که تصاویر تخت جمشيد قدیم رو نشون میده مثلا جلوی چند تا ستون وایمیستین قبلش رو نشون میده ارزش دیدن نداره باغ قوام نرفتم آرامگاه حافظ هم برین حس خوبی میده اما چیز خاصی نیست یه قبره دیگه😅 باغ وحش شیراز هم حتمااااا برین بمیرم واسه حیوونای خوشگلش 🥲🥲🥲🥲همینا فقط یادمه بخدا کرمانشاه رفتیم بقیه چیزارو با چیزای کرمانشاه قاطی کردم اگه آرامگاه کوروش که دیدم واسه شیرازه نرو هیچی ازش نمونده انقد گریه کردم انقد گریه کردم که نگو خیلی دلگیر بود نمیتونم حسش رو توصیف کنم همه تخریب شده بود چند تا سنگ فقط مونده بود یکی دیگه بود واسه پسرش نمیدونم دقیق چی بود اون همه راه رفتیم دیدیم هیچی نیست بیشتر گریه کردم😔😔😔😔

من کرمانشاهیم از کرمانشاه میرم شیراز مرسی عزیز دلم وقت گذاشتی

قربونت...

کرمانشاه بهترین سفرم بود اون کوه زیبای خفته خیلی انرژی مثبت بهم میداد کلا آدم احساسی هم اونو هروقت میدیدم بغض میکردم کلا حس حال عجیبی داشت بازار مرزی جوانرود هم عالی بود🥲🥲🥲🥲