2777
2789
عنوان

خسته ام

52 بازدید | 7 پست

عین کوزت تو خونه کار میکنم امروز ۲ ساعت فقط ظرف شستم کمرم و دستم بریده هر کی جای من بود این ظرفا رو ۶ ساعت باید پاش میموند ک تموم بشه درس هم دارم کل تمیز کاری خونه انقد انرژی ازم گرفت این ظرف شستن خسته ی خسته ام مامانم کل کارای امروزش ی ماکارونی درست کزدن بود اصلا ب خودش زحمت نمیده آخرین باری ک دستاش ب ظرف شستن خورده یادم نمیاد آخرین باری ک جارو کرده یادم نمیاد خونه بزرگه و فقط من باید بهش برسم از ظرف شستن جارو کردن بگیر تا گردگیری و تمیز کردن یخچال و سینک و اجاق ک همه چی

حسرت ب دل موندم مامانم منظم میبود وقت برای همه داره ب کارای همه میرسه جز کار و خونه خودش خسته شدم ازش حالم از این زندگی بهم میخوره بخدا من ازدواج کنم راحت میشم عین کوزت کارمیکنم حتی بیرون نمیرم

دلم برای خودم میسوزه بغض گلومو گرفته بقیه مادراشون براشون زحمت میکشن و دخترا وو رفاهن من مادرم تو رفاهه هی خدایا شکرت خیلی شکرت بهشم میگم ی گوشش دره ی گوشش دروازه تو ک عرضه نداشتی چرا بچه زیاد آوردی بیفتن گردن من از درس دادنشون بگیر تا کاراشون خسته شدم مگه من زندگی ندارم مگه من گناه ندارم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عب ندارع عزیزم تموم میشه این روزا هم ولی از یه نظر هم خودت مقصری خیلی همه چی و به گردن گرفتی

دختر مم انجام ندم تو بگو ی ماه انجام ندم دست ب هیچی نزنه نمیخوایم زندگی کنیمتو کثافت دونید زندگی کنم مجبورم از بچگی اینطور بارم آورده تازه دو قورت و نیمشم مونده انتظار داشت حتی آشپزی هم کنم و همیشه مقایسه اممیکرد و بهم فشار میورد رفیقی هم نداشتم ایما رو بهمبگه چشم وگوش بسته بودم و همه کارا رو دوشم بود

دختر مم انجام ندم تو بگو ی ماه انجام ندم دست ب هیچی نزنه نمیخوایم زندگی کنیمتو کثافت دونید زندگی کنم ...

کنکوری هستی ؟

ببین میدونم چی میگی منم تو جای کثیف نمیتونم بشینم حالم گرفته میشه ولی یه چیزی دیگه مادرت تغییر نمیکنه چون دیگه سنی از سن پدر مادرمون گذشته

تو زودتر پاشو نمیدونم بعد نماز صبح یا ساعت ۶یا ۷همه کار رو تا ۱۰/۱۱صبح بکن تا برای تفریح و زندگیت وقت باشه

من مادرم اصلا خوب نیست آشپزی میکنه فقط اونم ب زور بابام

اشکال نداره در عوض کلی خونه داری یاد میگیری بعد واسه پدر و مادرت کار میکنی خدا جبران میکنه ناراحت نباش عزیزم🍏

کلن تو ایران دخترا تا قبل ازدواج تو خونه پدر کار میکنندبعدش خونه شوهر ، فقط به تعداد کمی هستند که تو خونه پدر تو رفاهن خونه شوهر بدتر از خونه پدر رفاه کامل

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن