دیگه خسته شدم از این زندگی از اینکه سر من همه چی خورد میشه از اینکه کتک بخورم از اینکه همیشه من باید کوتاه بیام و رفتارا شو تحمل کنم تازه 6 ماه از عروسیم میگذره چیکار کنم
ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما. ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
کسی که عروس 6 ماهه رو می زنه، ببین بعد از 6 سال و 16 و 26 سال چه بکنه!
ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما. ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
عزيزم ما كه تو زندگيت نيستيم كه بگيم طلاق يا سازش خودت هستي و ميدوني اگه تمام شرايطو در نظر گرفتي و به بن بست رسيدي و پشتوانه داري خب طلاق ( ميشه يكم توضيح بدي؟؟)
اري از پشت كوه آمده امچه ميدانستم اين ور كوه بايد براي ثروت حرام خورد........براي عشق خيانت كرد، براي خوب ديده شدنديگري را بد نشان دادبراي به عرش رسيدن ديگري را به فرش كشاند وقتي هم با تمام سادگي دليلش را ميپرسم مي گويند از پشت كوه آمده............ترجيح ميدهم به پشت كوه برگردم و تنها دغدغه ام سالم برگرداندن گوسفندان از دست گرگها باشد تا اين كه اين ور كوه باشم و گرگ....