2777
2789
عنوان

طلاق یا تحمل؟

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 22 پست
يه كم راهنمايي كنيد😄 منم از اين همه منفي بودن خسته شدم

حتما عزیزم یا عضو تاپیکم بشین یا پیج اینستام دارم آموزش میدم بعد از 1 یا 2 هفته تغییر رو حس میکنین 

پیج اینستا : mojezeye_zehn

خدا برایم به شدت کافیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کسی که عروس 6 ماهه رو می زنه، ببین بعد از 6 سال و 16 و 26 سال چه بکنه!

این حرف درست نیست زنو مرد اویل ازدواج واقعانمیتونن باهم کنار بیاین هرکسی میخواد راه خودشو بره ولی بعد از یه مدت پختگی رابطه شون بهتر میشه زن میفهمه ک هرچقدم لجبازی کنه ب جایی نمیرسه پس ترجیح میده سکوت کنه یا ب قولی کوتاه بیاد یا شایدم مردشو بفهمه این یکی از دلایل محکم کتک نخوردن میشه

کمربند یک مرد حریم خاصی دارد: ✌جا اگر باز شود,شلوار از پای انسانیتش می افتد:💥یکی برای لذت با نامحرم 💥و دیگری برای تنبیه تنها محرمش
این حرف درست نیست زنو مرد اویل ازدواج واقعانمیتونن باهم کنار بیاین هرکسی میخواد راه خودشو بره ولی بع ...

عمیقأ برای جامعه ای که چنین طرز فکری در زن های امروزیش رواج داشته باشه متاسفم.

معنی حرف شما اینه که  زن نهایت انقدر تو اون زندگی کتک می خوره که یاد بگیره دهنش رو ببنده که دیگه کتک نخوره!!

فاجعه ست چنین طرز فکری.

یه محبتی کن، دیگه منو ریپلای نکن.

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**

ریپلای نمیکنم.چون ارزش نداره ولی شما بر چه اساسی این حرفو میزنی?همون طرز فکر شماهاست ک انقد طلاق زیاد شده پس گذشت تو زندگی چی میشه درک کردن چی میشه?تا مشکلی پیش بیاد طلاق?چطور نمیگی عزیزم شاید مشکلی بینتون هست ک مردت اینطور رفتار میکنه برو پیش مشاور کنکاش کن ببین ریشه مشکلت چیه تلاش کن درستش کن اگ درست نشد میتونی ب فکر طلاق باشی

همون ۴نفر افراطی مثه شما نظر میدن زندگی بقیه رو خراب میکنن

کمربند یک مرد حریم خاصی دارد: ✌جا اگر باز شود,شلوار از پای انسانیتش می افتد:💥یکی برای لذت با نامحرم 💥و دیگری برای تنبیه تنها محرمش