2777
2789
عنوان

بچه ی بد غذا😣😣😣😥😥😥

358 بازدید | 23 پست

پسرم یک سال و ۴ماهش هست و اصلا احساس گرسنگی نمیکنه...حتی بعد از ۷ساعت آخر سر با زور و جنگ و دعوا غذا به خوردش میدم...چه کار کنم؟

تعداد رای : 1
نظرسنجی
۰
0
0%
۰
1
100%

به زور بهش غذا دادی از اول؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

منم درگیرم و اومدم کمک بگیرم

پسر گلم👦 دختر نازم👧 مامان و بابا عاشقتونیم.❤💙میشه با دلای پاکتون برای سلامتیمون و رسیدن به آرزوهامون از ته دلتون دعا کنین؟!!🙏😇ما چهار تایی خوشبخت ترینیم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ مامانم عضو بود مگف ارع  با سرنگ چیزای مقوی رو میذاشتع تو حلقم...هنوزم بد غذام

-واسه کل امضاهام استدلال دارم:)  All of us , will residences to HELL:) There isn’t any PARADISE +نیست در دیده ما منزلتی ،دنیارا :) ما نبینیم کسی را که نبیند،مارا :) #گریویتی:) -وقتی سطح شعورت بالاست، با سطح پایین تر از خودت ست نکن:) +حسی 🥀که به عشق 🚨دارم ، توی رانندگی 🚘ارضام مکنع 🏎:)  -من بازیامو بچگیام کردم ،میای سمت من جدی باش!  +تو صادق باش💛-شاید☘️ یه نویسنده📗:)+آماده 🐋باش هرچیزی رو که داری 🦈درعرض ۳ 🐟ثانیه ،تخلیه کنی:) -نیمه🎆نقاش🔮+ملیس جان، همش ۱ ثانیه نیست که داری زندگی میکنی:) -نه از رومم :) نه از زنگم :) همان #بیرنگ بیرنگم :)) hayat Geçer ve Gecenin sonu biter Beyaz güne «دنیا داره می رونه :) رو صندلی عقبیم :) » (تو فقط سارق نباش:) قول میدم وسط بهشت ساکن شی) 

بچه خواهر من اینطور بود البته فقط خونه خودشون

خواهرم زیاد بیرون میره

برا همین هرررجایییی میرفت ظرف غذا با غذا برای بچش میبرد بیرون از خونه خودشون یا یجوری تنوع میداد... کم کم اشتهاش باز شد و الان یکم تپلی تر شده

اشتباه کردی گلم....دختر من از ۹ ماه تا ۱۴ ماه غذا نخورد حتی یه لقمه....فقط شیر میخورد....اصلا اجبارش نکردم....حتی وزن کم کرد....ولی اجبارش نکردم....غذاشو میاوردم میدادم دستش بازی میکرد....خودمم جلوش غذا میخوردم....یه بار امتحان میکردم....اگه امتناع میکرد....دیگه بهش محل نمیدادم و غذامو میخوردم.....تا اینکه خودبخود دیگه مقاومت نکرد....الانم وقتی بخوام چیزی بدم....یه بار که بگه نه....دیگه اصرار نمیکنم....دختر من حتی آبم نمیخورد....الان سه وعده میخوره....

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
تقریبا بله.از اول همینطور بود...

خب این روش اشتباهه. باید از اول که بچه غذا خور میشه با میل خودش غذا بدید و سر سفره بشینه. به نظرم الان هم دیر نشده . غذا بیارید اگر نخورد سفره رو جمع کنید و اصراری نکنید. مجدد برای شام هم همینجور. 

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من از شش ماهگی که پسرم غذا خور شد غذا میذاشتم جلوش تو صندلیش خودش بازی میکرد من میدادم. بزرگتر که شد همراه خودمون حتما سر سفره میشوندمش. همه میگفتن زودتر بهش بده یا بعدا میگفتم نه باید یاد یاد بگیره و الان راضی ام از اصرارم. پسرم هرموقع ببینه سفره پهنه میاد غذا میخوره. هیچ وقتم اصراری ندارم که بیشتر بخوره. گاهی زیاد میخوره گاهی کم و بهش گفتم و میدونه که اگه سفره جنع بشه دیگه غذا نیست