2777
2789
عنوان

بچه ی بد غذا😣😣😣😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 23 پست

ببین پسرت الان کوچیکه شما روش منو یه هفته پیش بگیر ببین چجور میشه. 

سرسفره براش بشقاب بذار غذا بریز بذار جلوش .اگر نخورد ابدا اصرارش نکن. الان شیرهم میخوره دیگه. یه چند روز غذا بکش بیاد بخوره نخوردم جمع کن مطمئن باش درست میشه. خیلی سخته اما نه دعوا کن نه اصرار. بزرگ بشه پدرتو درمیاره اون موقع دیگه به زورم نمیخوره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ببین پسرت الان کوچیکه شما روش منو یه هفته پیش بگیر ببین چجور میشه.  سرسفره براش بشقاب بذار غذا ...

آخه شیر هم نمیخوره.اصلا.میبینه دارم درست میکنم جیغ میزنه میره قایم میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه شیر هم نمیخوره.اصلا.میبینه دارم درست میکنم جیغ میزنه میره قایم میشه

خب ولش کن. بخدا نتیجه میده. یکم صبور باش و حوصله کن. بذار متوجه گرسنه بودن یا نبودن خودش بشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بایدراه سرگرم کردنشو یاد بگیرید بعضی بچه ها باتلویزیون بعضیا باگوشی بعضیا باکتاب سرگرم میشن من بچه هامو میبرم بالکن اسمونو پرنده هارو نگاه میکنن غذامیخورن

بنظرمن اگه ولش کنی دوباره نمیتونی کمبودوزنو ویتامیناشو جبرلن کنی من عرق یونجه گرفتم ازعطاری خوبه واسه اشتها ضرری ام نداره

بعضی وقتاهم به یجایی اززندگی میرسی که دیگه نه محبت میخای نه توجه همین که کسی باهات کاری نداشته باشه کافیه...
چه عالی...ممنون از راهنماییت عزیزم

یادم رفت بهتون بگم یباردخترمو بردم دکترتغذیه گفت بعدغذا چیزای شیرین بده بخوره که غذا جذب بدنش بشه مثل ژله شیرینی یا خرما

بعضی وقتاهم به یجایی اززندگی میرسی که دیگه نه محبت میخای نه توجه همین که کسی باهات کاری نداشته باشه کافیه...