2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 26 پست
اصلا نگوبذار تا تشکیل قلببه شوهرت بگو تا تشکیل قلب صبر کن نگیم به کسیچون اگه خدای ناکرده قلب تشکیل ن ...

اره من خودم هم خیلی شنیدم می گن تا چهار ماهگی به کسی نگید. منتها شوهرم بفهمه من به مامان بابام گفته م. بدو بدو می خواد بره به مادرش بگه. انرژیشم اصلا خوب نیست.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به سلامتی و مبارکی جدی؟ من چون مامان و بابام خیلی دلشون می خواست و منتظر بودن گفتم طاقت نمیاوردم. چه ...

نه بذار بعد از اینکه قلب بچه تشکیل شد بگو

خدایا این اشک های منو ببین ، کمکم کن شکایت ام به نتیجه برسه . خودت میدونی حق باهامه خودت هوامو داشته باش.

اره من خودم هم خیلی شنیدم می گن تا چهار ماهگی به کسی نگید. منتها شوهرم بفهمه من به مامان بابام گفته ...

خوب بیین همینو بهش بگو که ناراحت میشن

نگو به خانوادت گفتی

بعدم حالا هی میخوان بگن اینکارو کن اونکارو کن

الان رفتی سونو

انقد از تجربه هاشون بگن سرویس میشی

کسی ندونه راح تری

کوچولو هم نیستم اخه اصلا 🤣

من به اونایی که تازه مامان میشن میگم مامان کوجولو🥰🥰🥰😍😍😍

خودمم خیلی دوست دارم مامان بشم

ولی فعلا با شوهرم یکم اختلاف داریم

میخوام همه چی درست شه بعد اقدام کنم

خوب بیین همینو بهش بگو که ناراحت میشننگو به خانوادت گفتیبعدم حالا هی میخوان بگن اینکارو کن اونکارو ک ...

اره اینم می شه. ولی اونم چون منو می شناسه فکر نکنم باور کنه که نگفتم 🤣

من به اونایی که تازه مامان میشن میگم مامان کوجولو🥰🥰🥰😍😍😍خودمم خیلی دوست دارم مامان بشمولی فعلا ...

ایشالا که درست می شه. والا من هم خیلی صبر کردم اوضاع بهتر بشه. منتها الان می گم لازم نبود. درسته که باید جو آروم باشه ولی صبر زیادی از حد هم لزوما سودی نداره.به نظرم اگر اوضاع نسبتا خوبه اقدام کنی بهتره تا دیرتر و پیرتر و ...