2777
2789
عنوان

بارداری

210 بازدید | 26 پست

دوستان تازه متوجه شده م باردارم. اگر تجربه ای دارید خوشحال می شم به من هم بگید. اولین بارمه . ایا غذای خاصی توصیه می کنید؟ ورزش خاصی؟ مکملی؟ نمی دونم هرچیزی که به نظرتون می رسه با خواهرتون می گفتید رو ممنون می شم به من هم بگید.

برو دکتر زیر نظر دکتر باید مکمل مصرف کنی

جیگر نخوری میگن خوب نیست

غذاهای کنسروی نخور

برا تهوع زنجییل بخور یا قرصشو بخور

ورزشم باید ببینی وضعیت جفتت چجوریه

رابطه هم باید وضعیت جفتت رو ببینی

به کسی تا چهار ماه نگو

از هرچی تو زندگیمه سری، تورو آرزو کرده بودم ولی، تو از آرزوی منم بهتری آقایون درخواست دنبال کردن ندید واقعا بدبختید که به یه متاهل درخواست میدید.

اگه قبل بارداری فولیک اسید و ویتامین D مصرف نکردی حتما سریعا تحت نظر دکتر باش که بهت این دوتا دارو رو بده

حیاتی و واجب هستن

زعفران و و دارچین و جگر و آب هویج اصلا نخور

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا لایک نکنید مگر اینکه خودم گفته باشم 😭🙂. یه آدم شکسته شده که فک میکنه همه مثل خودش بی سیاست ، ساده ، خاکی ان 🌚 🫴🏻عصا لازمم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو دکتر زیر نظر دکتر باید مکمل مصرف کنیجیگر نخوری میگن خوب نیستغذاهای کنسروی نخوربرا تهوع زنجییل بخ ...

به کسی نگفتم فقط مامان و بابام. به مادرشوهرم هم احتمالا مجبوریم بگیم:/ در حالی که اصلا دلم نمی خواد. انرژیش خوب نیست.

اگه قبل بارداری فولیک اسید و ویتامین D مصرف نکردی حتما سریعا تحت نظر دکتر باش که بهت این دوتا دارو ر ...

اقا من دو سه روزه متوجه شدم. قبلش نمی دونستم اتفاقا هم چای زعفرون درست کردم خوردم هم به پلو زدم. هم چای دارچین خوردم :/ آب هویج رو نمی دونستم

بسلامتی عزیزم ، ان شاالله به سلامتی و تندرستی فارغ شی و خدا یه اولاد سالم و صالح و خوشگل بت بده

منم هفته پنجمم ،😊😊

جگر و ماهی دریا نخور

مراقب خودت باش

اجیل و چیزای مقوی بخور

گوشت خوب بپز و بخور .

هواست باشه قند بارداریت بالا نره .

من فعلا به هیچکس نگفتم فقط خودمو همسرم در جریانیم

بچه اولمونه

دعا کن برام به سلامت فارغ شم

خدایا این اشک های منو ببین ، کمکم کن شکایت ام به نتیجه برسه . خودت میدونی حق باهامه خودت هوامو داشته باش.

به کسی نگفتم فقط مامان و بابام. به مادرشوهرم هم احتمالا مجبوریم بگیم:/ در حالی که اصلا دلم نمی خواد. ...

اصلا نگو

بذار تا تشکیل قلب

به شوهرت بگو تا تشکیل قلب صبر کن نگیم به کسی

چون اگه خدای ناکرده قلب تشکیل نشه اوناهم ناراحت میشن و از این حرفها

عزیزم چیز خاصی نداره ولی سه ماه اول چون اصلی ترین قسمت های بدن داره تشکیل میشه مهمه

اولا ی دکتر انتخاب و تشکیل پرونده بعدم مکمل ی فولیک اسید ی ویتامین d,که اونم باید بازم دکتر بهت بده اگر قبل بارداری چکاب ندادی بده

برا ۸ هفتگیت نوبت سونو بگیر برای تشکیل قلب

ماهی و گوشت خام یا استیکی نخور هرچیزی خوب بپز و بخور حتی کباب مخصوصا بیشتر بپز

تخم مرغ عسلی و سوشی اصلا نخور

کنسرو اصلا نخور جیگر نخور

برای تشکیل قلب ،دانه های مغذی فراموش نشه

دمنوش اصلا نخور خصوصا آویشن ،سیر هم زیاد نخور

کاکائو هم مراقبت کن بخور

صبح صبحانه حتی در حد یک تیکه بیسکوییت هم شده بخور

عزیزم چیز خاصی نداره ولی سه ماه اول چون اصلی ترین قسمت های بدن داره تشکیل میشه مهمه اولا ی دکتر انتخ ...

ممکنه تهوع بگیری و ویار کنی

بوی لیمو و خیار کمکت میکنه قرص زنجبیل هم کمک میکنه

بسلامتی عزیزم ، ان شاالله به سلامتی و تندرستی فارغ شی و خدا یه اولاد سالم و صالح و خوشگل بت بده منم ...

به سلامتی و مبارکی

جدی؟ من چون مامان و بابام خیلی دلشون می خواست و منتظر بودن گفتم طاقت نمیاوردم. چه جوری تونستی به مامانت نگی؟ 🤪 ایشالا که سالم و سلامت به دنیا بیاد. من حالا این وسط خاله م هم ماماست. ازون می خواستم مکمل ها رو بپرسم