2777
2789
عنوان

دلم گرفته 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 45 پست
آره ، تازه یک سال قبل تر که اصلا مشکلی هم نبود ،، ی بار بارونی بود شب هم بود پیام دادم که میای دنبال ...

الهیییی چقدر راحت دل میشکونههه

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه،خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه💚پیش خودت شاید فک کنی دیوونم،ولی یه روز خوب میاد اینو میدونم❤️وقتی یه روز خوب میاد شاید از ما چیزی نمونه جز خوبیا💙

الهیییی چقدر راحت دل میشکونههه

عین آب خوردن ...

بعد جالب اینه که من هربار پیش خودم توجیه میکردم که اشکال ندارد ، وظیفه ش نیست ، بگذر ،و ....

اما دیدم بارها و بارها و سال ها و سال ها تکرار شد این رفتار دیگه یک قدم که چه عرض کنم صد قدم عقب کشیدم و الان یکساله کلا قهربم

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقااااااا همینطوره ...دو طرفع بودن اساس ارتباطه و من بارها این یک طرفش بودن رو دیدم و حس کردم اما ...

خب دیگه خیالت راحت باشه نه خودتوسرزنش کن نه عذاب وجدان بگیراز قطع ارتباط منم همش میگفتم خاهربرادرمن ولی ایامگه منم خاهرشون نبودم؟وجدانت راحت باشه احساساتتم کنترل کن عشق خودتوجایگزین هرعشقی کن دیرمیفهمیم دوس داشتن خودمون ازدوس داشتن هرآدمی مهم تروضروری تره

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

عین آب خوردن ...بعد جالب اینه که من هربار پیش خودم توجیه میکردم که اشکال ندارد ، وظیفه ش نیست ، بگذر ...

آره واقعا اگر من بودم دفعه اول بهم بر میخورد کلا قطع ارتباط میکردم

اکثرا هم همینه خواهر جونش رو برای برادرش میده اما برادر نامردی میکنه

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه،خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه💚پیش خودت شاید فک کنی دیوونم،ولی یه روز خوب میاد اینو میدونم❤️وقتی یه روز خوب میاد شاید از ما چیزی نمونه جز خوبیا💙

آره واقعا اگر من بودم دفعه اول بهم بر میخورد کلا قطع ارتباط میکردماکثرا هم همینه خواهر جونش رو برای ...

دیگه تموم شد

باورت میشه از چشمم افتاد دیگه

اینقدرررررررر دل شکوند و از طرفش بی مهری دیدم که دیگه حسی ندارم الان بهش

خب دیگه خیالت راحت باشه نه خودتوسرزنش کن نه عذاب وجدان بگیراز قطع ارتباط منم همش میگفتم خاهربرادرمن ...

بله درسته واقعا

همیشه گفتم با خودم که آیا اون ی بار نباید بگه وای خواهرم ناراحت شد ؟؟؟؟

اون نباید بگه وای دلش رو شکوندم؟؟؟

وقتی اونقدر براشون بی اهمیت باشم پس واقعا حماقته که بازم ادامه بدم به بودن باعاشون

دیگه تموم شد باورت میشه از چشمم افتاد دیگه اینقدرررررررر دل شکوند و از طرفش بی مهری دیدم که دیگه حسی ...

کاملاً حق داری عزیزم هرکس بود همین میشد🥺💔

بله درسته واقعا همیشه گفتم با خودم که آیا اون ی بار نباید بگه وای خواهرم ناراحت شد ؟؟؟؟ اون نباید بگ ...

بله اصلا حرف دیگرانم برات مهم نباشه هرکی هرچی میگه نمیتونه سلامت روانت رو بخره تلاشتوکردی صبرتو کردی دیدی درست نمیشه پس ظلم درحق خودت نکن دوروزدیگه مریض شدی ازغصه کسی خم به ابرو هم نمیاره

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

بله اصلا حرف دیگرانم برات مهم نباشه هرکی هرچی میگه نمیتونه سلامت روانت رو بخره تلاشتوکردی صبرتو کردی ...

آفرین دقیقا همینطوره

نه ،، پشیزی دیگه برای حرف کسی ارزش قایل نمیشم

بگردمت همدرد

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

خدا نکنه عزیزم 💐میدونی خودمم میدونم خوب نیستنا، اما هر از گاهی یهو از ته دل حسرت میخورم

جااانم جاانم کااملا میفهممت بگردم اخه

بزرگترا بی تقصیر نیستن

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست