2777
2789
عنوان

دلم گرفته 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 45 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا پس بیام خوبشون رو بگم ؟؟؟ دروغ بگم ؟؟وقتی در حقم بدی کردم بیام بگم خوبن ؟!!برادری که در جواب خواه ...

مقصر خواهر و برادرت نیستن مقصر بزرگترها هستن

توهم اصلا محلشون نزار

رفت وآمد نکن

بهترین خودت باش

مقصر خواهر و برادرت نیستن مقصر بزرگترها هستنتوهم اصلا محلشون نزاررفت وآمد نکن

بله همین کارو کردم

الان یکساله حتی به صورت داداشم نگاه هم نکردم ...

فقط محض خاطر مامانم میرم دو روز میمونم و برمیگردم

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
من متاهلم حذفشون هم کردم اما گفتنش آسونه خیلی دلم میگیره

درسته وقتی در اساس خواهربرادر دادی دلت میگیره از نامهربونیشون ولی همین که زیر یه سقف نیستین هرلحظه تحمل کنی اینم فرصت خوبیه خدا داده ازدایره ی ذهنیت خارجشون کن تاحدی

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

درسته وقتی در اساس خواهربرادر دادی دلت میگیره از نامهربونیشون ولی همین که زیر یه سقف نیستین هرلحظه ت ...

سعی کردم و میکنم ... ولی ی روزایی دیگه اون احساسات از دستم در میره ...

ولی همیشه میگم ببین اونا عین خیالشونم نیست که با تو در ارتباط نیستن ، پس تو هم برات مهم نباشه

متاسفانه منم از این خواهرای بدرنخور دارم که هی هم برات میزنن احمقا فک میکنم اینطوری روابطشان محکم تر میشه البته همه اینا بر میگرده به پدر و مادر یا یکیشون که نقش قوی تر داشته که در تربیت ریده

دلبری دارم از خیابان تابستان، کوچه تیر پلاک ۲۷

سعی کردم و میکنم ... ولی ی روزایی دیگه اون احساسات از دستم در میره ...ولی همیشه میگم ببین اونا عین خ ...

خوبه همین واقعیتارو آدم هی به خودش یادآوری کنه مرورزمان منطق جای احساسومیگیره به این فکر کن هررابطه ی خوبی بایددوطرفه باشه بازور زدن چیزی درست نمیشه فقط روان خودمون فرسوده میشه

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

من ندارم،گاهی دلم میگیره از تنهایی و میگم کاش کسی بود لااقل دعوا میکردیم و انقدر فکر و خیال نمیکردم

اما گاهی ام خداروشکر میکنم که کسی نیست اذیتم کنه

جفتش هم خوبی داره هم بدی

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه،خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه💚پیش خودت شاید فک کنی دیوونم،ولی یه روز خوب میاد اینو میدونم❤️وقتی یه روز خوب میاد شاید از ما چیزی نمونه جز خوبیا💙

من ندارم،گاهی دلم میگیره از تنهایی و میگم کاش کسی بود لااقل دعوا میکردیم و انقدر فکر و خیال نمیکردما ...

خدا رو شکر کن که نداری

نداشتن یک پرده

داشتنش و بد بودنشان هزار درد

فکر کن داداش من تو شرایطی که بدترین حالت رو داشتم و با همسرم به مشکل خورده بودم ، عوض اینکه تلاش کنه تا جای ممکن سر زندگیم بمونم ، گفت اگه برگشتی دیگه برادر نداری .. به همین بی منطقی ...

خوبه همین واقعیتارو آدم هی به خودش یادآوری کنه مرورزمان منطق جای احساسومیگیره به این فکر کن هررابطه ...

دقیقااااااا همینطوره ...

دو طرفع بودن اساس ارتباطه

و من بارها این یک طرفش بودن رو دیدم و حس کردم اما همه ش میگفتم خواهره ، برادره، عیب نداره

ولی یهو به خودم اومدم دیدم نهههههه داره بدتر میشه رفتاراشون

خدا رو شکر کن که نداری نداشتن یک پرده داشتنش و بد بودنشان هزار درد فکر کن داداش من تو شرایطی که بدتر ...

ای وای چقدر سخت واقعا آدم همچین توقعی رو از برادر نداره🥲🥲🥲

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه،خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه💚پیش خودت شاید فک کنی دیوونم،ولی یه روز خوب میاد اینو میدونم❤️وقتی یه روز خوب میاد شاید از ما چیزی نمونه جز خوبیا💙

ای وای چقدر سخت واقعا آدم همچین توقعی رو از برادر نداره🥲🥲🥲

آره ، تازه یک سال قبل تر که اصلا مشکلی هم نبود ،، ی بار بارونی بود شب هم بود پیام دادم که میای دنبالم با ماشین ؟؟

میخواستم برم خونه مامانم اینا تنها بودم ، شوهرمم سر کار بود شهر دیگه

در جواب چی گفت برادرم ؟؟؟؟؟

گفت مگه من آژانستم؟!!!!؟

بهمین راحتی ...