2777
2789
عنوان

بیاید

32 بازدید | 3 پست

دخترا من روز پیشونیم یه جوش های رومخی هست جوشای ریز و قرمزن که کمی از بین رفتن چون سرم سالیسیاک اسید بیواکا چند وقتیخ استفاده میکنم از بین رفتن یکم ولیهنوزم هستن برای مدارس میخوام کامل از بین بره ولی خب هرکاری میکنن کامل نمیرن خیلیاش رفتها ولی هنوز هستن فقط هم روی پیشونیم هست

میدونی اوج خفگی کجاست ؟ همون جایی که کلی حرف داری و به شدت ناراحتی و خیلی چیزا رو اعصابت میرن ولی سکوت میکنی ، به اخرین درجه ی ناامیدی و ناراحتی میرسی ولی ترجیح میدی که هیچی نگی ، فقط بیتفاوت یه گوشه بشینی ببینی چی میشه ، هر چه بادا باد .️

بیواکوا بدرد نخوره استفاده نکن اصلا

ممشه یه محصول پوستی خوب با قیمت مناسب بهم معرفی کنی جای جوش و جوشامو از بین ببره من همه پوستم صافه لپام و گونهام ولی جوشام فقط رو پیشونیمه دکتر پوست رفتم گفت برا استرسه

میدونی اوج خفگی کجاست ؟ همون جایی که کلی حرف داری و به شدت ناراحتی و خیلی چیزا رو اعصابت میرن ولی سکوت میکنی ، به اخرین درجه ی ناامیدی و ناراحتی میرسی ولی ترجیح میدی که هیچی نگی ، فقط بیتفاوت یه گوشه بشینی ببینی چی میشه ، هر چه بادا باد .️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممشه یه محصول پوستی خوب با قیمت مناسب بهم معرفی کنی جای جوش و جوشامو از بین ببره من همه پوستم صافه ل ...

زیاد اطلاعی ندارم ولی دوستم شوینده و آبرسان نو آکنه داشت نی گفت خیلی تاثیر داشته سرم ضد جوش هم داره می تونی استفاده کنی

مراقب تایپ کردنت باش پشت هر اکانتی قلبی می تپه🫀