2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 34 پست
وای منمممفکر کن فکق لیسانس بهترین رشته از دانشگاه دولتی دارم اما نمیتونم کار پیدا کنم

🤣🤣🤣🤣 والا داداش من تو سن ۴۰ سال اونم با دیپلم معدل ۱۰ بدون ازمون و مصاحبه کارمند رسمی دولت شد ، چون اشنا پیدا کرده بود 😁😁😁 اینجوریاست عزیزم

الان همون شغلی که داداشم داره رو تو دفترچه های استخدامی با فوق لیسانس و دکترا میخوان

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نمیدونم چجوریهخیلی عجیبه براماطراف منم هرکی نسبت به بقیه خوشتیپ تر و تحصیلکرده تر و خانواده دار تر ب ...

منم موندم تو کار خدا

همه میگفتن صبر کنین ببینین فلانی قراره با کی ازدواج کنه و..

الان خودش بچه ۸ ساله داره من موندم😔

نمیدونم چجوریهخیلی عجیبه براماطراف منم هرکی نسبت به بقیه خوشتیپ تر و تحصیلکرده تر و خانواده دار تر ب ...

منم موندم تو کار خدا

همه میگفتن صبر کنین ببینین فلانی قراره با کی ازدواج کنه و..

الان خودش بچه ۸ ساله داره من موندم😔

🤣🤣🤣🤣 والا داداش من تو سن ۴۰ سال اونم با دیپلم معدل ۱۰ بدون ازمون و مصاحبه کارمند رسمی دولت شد ، ...

خوش به حالش واقعا کاش منم یه آشنای درست و حسابی داشتم لااقل میتونستم برم سرکار

منم موندم تو کار خداهمه میگفتن صبر کنین ببینین فلانی قراره با کی ازدواج کنه و..الان خودش بچه ۸ ساله ...

دقیقا همین موضوع توی اطرافیان منم خیلی هست

اگر یک مورد دو مورد بود، یا فقط خودم بودم میگفتم حتما مشکل از خود من بود اما نه اینطور نیست، تعداد زیاد میبینم

دقیقا همین موضوع توی اطرافیان منم خیلی هستاگر یک مورد دو مورد بود، یا فقط خودم بودم میگفتم حتما مشکل ...

شاید از بس چشم مردم رو زندگیمون بوده این طور شدیم چشمون زدن🥲

خب هر چقدر ادم سطحش رو بالاتر ببره و برای درست تر زندگی کردن و ادم حسابی بودن تلاش بکنه ، معیار و ملاکش برای انتخاب همسر به همون میزان بالاتر و سفت و سخت تر میشه

خودم چند ماه پیش خاستگار داشتم اولا دیپلم داشتن با یه شغل کوچیک ازاد که نمیشد روی درامدش حساب باز کرد

دوما از نظر شعور و رفتار اجتماعی خیلی سطح پایین بودن ، من این ادم رو رد کردم

و ایشون بلافاصله رفتن با یه دختری که از دوره راهنمایی ترک تحصیل کرده بود و هیچ کار خاصی برای پیشرفت زندگیش انجام نداده بود، ازدواج کرد و خیلی هم راضی هستن

به نظرم هر چی لول تحصیلی و اجتماعی پایین تر ، کیس ازدواج بیشتر و ازدواج کردن هم راحت تر

والا ازدواج چیزی نیست که بشه ولش کرد😪

دیگه هر کسی یه سرنوشت و تقدیری داره ، با خانواده ت خوبی؟ اذیتت نمیکنن؟ اگه مشکلی نداری فعلا گذر عمر و روزگار بکن ان شاالله یه ادم در شان و سطح خودت پیدا بشه و خوشبخت بشی

دیگه هر کسی یه سرنوشت و تقدیری داره ، با خانواده ت خوبی؟ اذیتت نمیکنن؟ اگه مشکلی نداری فعلا گذر عمر ...

نه تنها مشکلم همین ازدواج هست که خیلی دوست دارن ازدواج کنم و نمیشه.... خواهر کوچیک هم دارم نمیخام باعث زندگی اونم باشم😪