2777
2789
عنوان

موهای سفید🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 18 پست
من دیگه باهاش کنار اومدمجلو سرم که خودم می بینم، کللللی سفید دارمپشت سرمم خانواده دیدن گفتن پره از م ...

ببین من دقیقا سال ۱۴۰۳ بود یکی دیدم دقیقا ۳ فروردین سر مراسم دخترخالم ب یک ماه نکشیده قشنگ سفید شد 🥲🥲🥲الانم دارم میرم ۲۶ هعی داره بیشتر میشه

- گاه نمیدانی از دست داده ای یا از دست رفته ای .🖤

پیامت ریپلای نشد

نگرانشونم

ولی چیکار کنم

میگن ارثیه

ولی انقد زود آخه🥲🥲🥲

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پیامت ریپلای نشدنگرانشونمولی چیکار کنممیگن ارثیهولی انقد زود آخه🥲🥲🥲

میگن وقتی پدرومادرت ت جوونی شون سفید شده موهاشون بچها شون هم همینن من میگم آینم دخیله ولی کمبود منیزیم استرس ،تنش همه اینا هم هست

- گاه نمیدانی از دست داده ای یا از دست رفته ای .🖤

میگن وقتی پدرومادرت ت جوونی شون سفید شده موهاشون بچها شون هم همینن من میگم آینم دخیله ولی کمبود منیز ...

آره دقیقا درسته 🥲🥲

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸