aydaaa79 مدیر عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 6878 عنوان موهای سفید🥲🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 18 پست تارموهای شماهم داره سفید میشع 🫠🫠🫠من از ۲۴ سالگی یکی بود کندم از اون موقع زیاد شدن الان دارا تار بلند سفید در میاد - گاه نمیدانی از دست داده ای یا از دست رفته ای .🖤 دیروز | 12:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aydaaa79 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 6878 من دیگه باهاش کنار اومدمجلو سرم که خودم می بینم، کللللی سفید دارمپشت سرمم خانواده دیدن گفتن پره از م ... ببین من دقیقا سال ۱۴۰۳ بود یکی دیدم دقیقا ۳ فروردین سر مراسم دخترخالم ب یک ماه نکشیده قشنگ سفید شد 🥲🥲🥲الانم دارم میرم ۲۶ هعی داره بیشتر میشه - گاه نمیدانی از دست داده ای یا از دست رفته ای .🖤
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 16134 پیامت ریپلای نشدنگرانشونمولی چیکار کنممیگن ارثیهولی انقد زود آخه🥲🥲🥲 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
aydaaa79 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 6878 پیامت ریپلای نشدنگرانشونمولی چیکار کنممیگن ارثیهولی انقد زود آخه🥲🥲🥲 میگن وقتی پدرومادرت ت جوونی شون سفید شده موهاشون بچها شون هم همینن من میگم آینم دخیله ولی کمبود منیزیم استرس ،تنش همه اینا هم هست - گاه نمیدانی از دست داده ای یا از دست رفته ای .🖤
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 16134 میگن وقتی پدرومادرت ت جوونی شون سفید شده موهاشون بچها شون هم همینن من میگم آینم دخیله ولی کمبود منیز ... آره دقیقا درسته 🥲🥲 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸