aydaaa79 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 6869 عنوان موهای سفید🥲🥲 142 بازدید | 17 پست تارموهای شماهم داره سفید میشع 🫠🫠🫠من از ۲۴ سالگی یکی بود کندم از اون موقع زیاد شدن الان دارا تار بلند سفید در میاد - گاه نمیدانی از دست داده ای یا از دست رفته ای .🖤 امروز | 12:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 16130 من از ۱۳-۱۴ سالگی سفید شدن 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
شاهزاده_خانم_ولز عضویت: 1405/05/15 تعداد پست: 542 نباید میکندی فرزندان طلاق تنها تماشاچیان بی گناهی هستند که در کاراز طلاق، زخم کاری را میخورند....
aydaaa79 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 6869 من از ۱۳-۱۴ سالگی سفید شدن چقدر زود - گاه نمیدانی از دست داده ای یا از دست رفته ای .🖤
aydaaa79 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 6869 نباید بکنی بیشتر میشن خیلی رو مخمن 🥲🥲🥲 - گاه نمیدانی از دست داده ای یا از دست رفته ای .🖤
aydaaa79 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 6869 نباید میکندی اره اشتباه کردم میبینم اعصابم خورد میشع - گاه نمیدانی از دست داده ای یا از دست رفته ای .🖤
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 16130 چقدر زود 🥲🥲🥲🥲🥲 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
aydaaa79 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 6869 🥲🥲🥲🥲🥲 دوسه تا دیگه دیدم هست🥲🥲رنگ هم کنم چ فایده دوباره در میاد - گاه نمیدانی از دست داده ای یا از دست رفته ای .🖤
دخترخوبlخدا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 491 من ۲۸ سالمه اندازه یک خانم چهل ساله سفید دارم.توی دانشگاه و خوابگاه همه هم هر روز میگم موهات سفید شده. یعنی نمیدونن خودم هر روز تو آینه میبینم.
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 16130 دوسه تا دیگه دیدم هست🥲🥲رنگ هم کنم چ فایده دوباره در میاد من دیگه باهاش کنار اومدمجلو سرم که خودم می بینم، کللللی سفید دارمپشت سرمم خانواده دیدن گفتن پره از موی سفید 🥲منم ۲۳ سالم تموم شده 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
aydaaa79 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 6869 من ۲۸ سالمه اندازه یک خانم چهل ساله سفید دارم.توی دانشگاه و خوابگاه همه هم هر روز میگم موهات سفید شد ... اره گاون دیگ نمیفهمن انگار خودمون کوریم - گاه نمیدانی از دست داده ای یا از دست رفته ای .🖤