2777
2789
عنوان

عشق بچگی

88 بازدید | 4 پست

خیلی بچه بودم که اومد تو زندگیم

من هیچوقت از نزدیک ندیدمش ، رابطه مون لانگ بود

اما میدونی اون حسی رو تو من بیدار کرد که هنوزم بعد چند سال خاموش نشده

نزدیک دوسال همه چیزم شد ، رویا ساختیم آرزو داشتیم، با همه سختی ها دوسش داشتم و تو اوج دوست داشتن درست چهار روز بعد از تولدش رفت با یکی دیگه؛ نمیدونم شاید حق داشت خسته شده بود .

الان یک سال و نیم گذشته مطمئن ام ازش تاریخ تولد منو بپرسن یادش نیست ولی من هنوز یادمه

بعد اون یه بار سعی کردم به خودم فرصت دوباره بدم نشد .

همه فکر میکنن فراموش کردم چون دیگه اصلا ازش حرف نمیزنم , حتی عکسشم ندارم ولی جز به جز حرفاشو قیافشو یادمه ، وقتی حرفش میشه میخندم میگم فلانی خره کیه بابا ولی هنوز فراموش نکردم ، همیشه می گفت اسم دخترمونو بذاریم ماسال به نظرم مسخره بود معنیش میشد قصه و داستان

نمیدونستم چرا این اسمو دوست داره

امروز یه تیکه از فیلم مورد علاقه اش اومد تو اکسپلورم اسم شخصیت بچه ی تو فیلم بود ؛ نمیدونم چرا تا این حد حافظه ام قویه

و مطمئن ام هنوز چکم میکنه جونم براش میره ولی حتی اگه برگرده نمیتونم دیگه بهش اعتماد کنم

و در آخر سعی کنید تو انتخاب اولین هاتون دقت کنید چون دنیا دنیا ام بگذره فراموش شدنی نیست؛

عشق اول هرگز فراموش نمیشه خیلی خوشبختم با عشق اولم ازدواج کردم

سحر هستم 21 ساله و دانشجوی پزشکی. با عشق ازدواج کردم با بهترین و عاشق ترین مرد دنیا و خیلی خوشبختم امیدوارم همه خوشبخت بشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.