2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دیدم

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

منم خداروشکر موفقم..همش هم تلاش خودم بودوالبته حمایت خونوادم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
میشه تعریف کنین

یکی از دوستای پدرم بچشون  فلج بود درس خوند دکترا داره...

یکی دیگه هست باوجود یه بیماری که اسم نمیبرم پزشکی خونده

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

یکی از دوستای مامانم الان مدیر یه دبیرستان دخترونس برای خودش خونه و ماشین و آموزشگاه داره ولی گذشته خیلی سختی داشته تو دهات زیر دست زن بابا با کلی فحش و کتک بزرگ شده بعد دزدکی اومده تهران اینجا درس خونده کلفتی کرده و کلی سختی کشیده جزو رتبه های خوب کنکور شده و کم کم پیشرفت کرده شده اینی که الان هست شاید موقعیتش خیلی معمولی به نظربیاد ولی وقتی از سختیایی که کشیده تعریف میکنه و اینکه چه قدر خانواده فقیر و ضعیفی بودن تازه معلوم میشه چه قدر کار مهمی کرده

اگه تعريف و خودستايي نباشه خودم با وجود مشكلات زياد و دختر اولم كه ٢ ساله بود درس خوندم با رتبه خوب رفتم دانشگاه ليسانس و با معدل نزديك ١٩ گرفتم و فوق قبول شدم البته ٢ سال بعد باورتون نميشه بگم چقد سخت بود بچه - زندگي- كار- دانشگاه- همسرم و........ خدا رو شكر الان عاشق كارم هستم 

اري از پشت كوه آمده امچه ميدانستم اين ور كوه بايد براي ثروت حرام خورد........براي عشق خيانت كرد، براي خوب ديده شدنديگري را بد نشان دادبراي به عرش رسيدن ديگري را به فرش كشاند وقتي هم با تمام سادگي دليلش را ميپرسم مي گويند از پشت كوه آمده............ترجيح ميدهم به پشت كوه برگردم و تنها دغدغه ام سالم برگرداندن گوسفندان از دست گرگها باشد تا اين كه اين ور كوه باشم و گرگ....
یکی از دوستای پدرم بچشون  فلج بود درس خوند دکترا داره... یکی دیگه هست باوجود یه بیماری که اسم ...

چطورباوجودبیماریش موفق شده پزشکی بخونه؟بیماری بدیه؟الان خوب شده؟

چطورباوجودبیماریش موفق شده پزشکی بخونه؟بیماری بدیه؟الان خوب شده؟

روی ای کیو که تاثیرنداره بیماری،،

ام اس هست،، خوب نشده هنوز ام اس درمان نداره عزیز