2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه من لرم رو همون اتیش چایی زغالی میزاریم چه مزه ای میده چایشش

قهوه گفتم 🤨🤨 لرای اطراف ما اینجورن

من یه 20😍ساله ام که 1374😉به دنیا اومدم ولی همه اصرار دارن بگن 30 سالته😉😅😅.....(اعتماد🚫) جاده اییه ک مقصدش تنفره.....من😊... شیفته 😍آدمهایی هستم که مراقب تاثیر کلامشان بر قلب و روح دیگران هستند...(نجیب تر از آن باش ک برنجانی🙏🥀)(یه خردادی خوش قلب😍)🍁پاییز عزیزم 🧡💛من برای اومدنت منتظرم لطفا پر از اتفاقات خوب باش🍁🍂

من تا دوسال پیش میگفتم حالا یه چاییه چرا انقد گندش میکنن تا وققتیییی ک خودم باهاش اشنا شدم

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
قهوه گفتم 🤨🤨 لرای اطراف ما اینجورن

ما لر لرستانیم

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
ما لر لرستانیم

لر خوزستانی

من یه 20😍ساله ام که 1374😉به دنیا اومدم ولی همه اصرار دارن بگن 30 سالته😉😅😅.....(اعتماد🚫) جاده اییه ک مقصدش تنفره.....من😊... شیفته 😍آدمهایی هستم که مراقب تاثیر کلامشان بر قلب و روح دیگران هستند...(نجیب تر از آن باش ک برنجانی🙏🥀)(یه خردادی خوش قلب😍)🍁پاییز عزیزم 🧡💛من برای اومدنت منتظرم لطفا پر از اتفاقات خوب باش🍁🍂

یطلع من اشلب یشرب چای

😁😁و حلگه متروس ادنان یشرب چای و ینزل🤣🤣