اگه من لرم رو همون اتیش چایی زغالی میزاریم چه مزه ای میده چایشش
قهوه گفتم 🤨🤨 لرای اطراف ما اینجورن
من یه 20😍ساله ام که 1374😉به دنیا اومدم ولی همه اصرار دارن بگن 30 سالته😉😅😅.....(اعتماد🚫) جاده اییه ک مقصدش تنفره.....من😊... شیفته 😍آدمهایی هستم که مراقب تاثیر کلامشان بر قلب و روح دیگران هستند...(نجیب تر از آن باش ک برنجانی🙏🥀)(یه خردادی خوش قلب😍)🍁پاییز عزیزم 🧡💛من برای اومدنت منتظرم لطفا پر از اتفاقات خوب باش🍁🍂
من تا دوسال پیش میگفتم حالا یه چاییه چرا انقد گندش میکنن تا وققتیییی ک خودم باهاش اشنا شدم
خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم
من یه 20😍ساله ام که 1374😉به دنیا اومدم ولی همه اصرار دارن بگن 30 سالته😉😅😅.....(اعتماد🚫) جاده اییه ک مقصدش تنفره.....من😊... شیفته 😍آدمهایی هستم که مراقب تاثیر کلامشان بر قلب و روح دیگران هستند...(نجیب تر از آن باش ک برنجانی🙏🥀)(یه خردادی خوش قلب😍)🍁پاییز عزیزم 🧡💛من برای اومدنت منتظرم لطفا پر از اتفاقات خوب باش🍁🍂