2777
2789
عنوان

خاک تو سرم

187 بازدید | 43 پست

زود پز خودمون خراب شد.هرچی منتظر شدم هوا بگیره نگرفت. مجبور شدم لپه هارو بندازم تو زود پز مامانبزرگم.الان لپه هارو ریختم تو قابلمه.بعد یه چند تا خوردم دیدم خامن😭😭😭😭ای خدا چیکا کنم

تاپیکامو از تاریخ ۱۴۰۳/۸/۱۳ به قبل گردن نمیگیرم🍉🎋

یه غذای دیگه بپز، این که ناراحتی ندارهههههههه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه بعضی لپه ها نه ساعت میکشه اصلا نه نمک بریزی نه رب

نه ساعت؟؟😐😑اینا دیرپز میگیم ما نمیخریم ازشون

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

یه غذای دیگه بپز، این که ناراحتی ندارهههههههه

نمیشه گوشتارو بریزم دور که.هیچیش مشکل نداره فقط همین لپس

لپه نیم ساعته میپزه چه خبره زودپز😐

پس چرا نپخته؟۲۰ دقیقه تو زود پز بود یه ربع هم تو اون زود پز دیگه که هوا نگرفت.الانم داره با خورشت میجوشه امیدارم یکم مغز پخت تر بشه

هیچی بذار رو گاز بجوشه خیلی کم بهش جوش شیرین یا بیکینگ پودر اضافه کن له میشه . اندازه یک چهارم قاشق ...

اخه الان قاطی ربو اینا که کردم یه چند تا خوردم دیدم خامن.چیکا کنم،چطور جوش شیرین تو خورشت اضافه کنم،نمیشه که😭😭

پس چرا نپخته؟۲۰ دقیقه تو زود پز بود یه ربع هم تو اون زود پز دیگه که هوا نگرفت.الانم داره با خورشت می ...

دیرپزه اینا لپه ش بده

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

اخه الان قاطی ربو اینا که کردم یه چند تا خوردم دیدم خامن.چیکا کنم،چطور جوش شیرین تو خورشت اضافه کنم، ...

فکر کردم اضافه نکردی

آقایون محترم درخواست ندید خسته شدیم از درخواستهاتون😏🙄