2777
2789
عنوان

خاک تو سرم

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 43 پست
واسه یه لپه خاک بر سر خودت میکنی؟!چه احترام و عزتی به خودت داری. به به.

بابا بیخیال الان درد من عزت احترام خودم به خودم نیس.الان دردم این لپه س.بابام اینهمه با زحمت کشی پول در نمیاره سر یه ندونم کاری من حیف و حروم بشه که

تاپیکامو از تاریخ ۱۴۰۳/۸/۱۳ به قبل گردن نمیگیرم🍉🎋

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اخه الان قاطی ربو اینا که کردم یه چند تا خوردم دیدم خامن.چیکا کنم،چطور جوش شیرین تو خورشت اضافه کنم، ...

دیگه الان اضافه نکنی

آقایون محترم درخواست ندید خسته شدیم از درخواستهاتون😏🙄

نمیشه گوشتارو بریزم دور که.هیچیش مشکل نداره فقط همین لپس

اها خورش رو کامل بار گذاشتی فقط لپه ها نپخته؟

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

اها خورش رو کامل بار گذاشتی فقط لپه ها نپخته؟

آره.اگه منه بی فکر قبلش یه چند تا میخوردم متوجه میشدم خامه،یهو همه رو برداشتم ریختم بعد تازه خوردم دیدم خامه

هیچی با شعله کم اجازه بده بپزه دیگه

امیدوارم تو خورشتا یکم پخته بشه.شعلش کمه.دو سه ساعت رو گازه خورشتا.بنظرت پخته میشن؟

امیدوارم تو خورشتا یکم پخته بشه.شعلش کمه.دو سه ساعت رو گازه خورشتا.بنظرت پخته میشن؟

آره انشالله که میپزه نگران نباش دختر

آقایون محترم درخواست ندید خسته شدیم از درخواستهاتون😏🙄

آره.اگه منه بی فکر قبلش یه چند تا میخوردم متوجه میشدم خامه،یهو همه رو برداشتم ریختم بعد تازه خوردم د ...

بذار کم کم بپزه دیگه.. حالا دو سه ساعت تا شام وقت هست

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

آره انشالله که میپزه نگران نباش دختر

اونقدرا خام نبود خدا کنه بپزه.اعصابم خراب میشه وقتی زحمتم اینجوری خراب میشه

بذار کم کم بپزه دیگه.. حالا دو سه ساعت تا شام وقت هست

ولی اخه مامانبزرگم میگفت وقتی با رب قاطی میشه اگه پخته نشده باشه سنگ میشه دیگه نمیپزه

حالا بازم خدا کنه خوب بشه

ولی اخه مامانبزرگم میگفت وقتی با رب قاطی میشه اگه پخته نشده باشه سنگ میشه دیگه نمیپزه حالا بازم خدا ...

نمیدونم

فک کنم لپه هاش مدلش نپز باشه

یه مدت لپه ها اینجوری بود قیمه درست نمیکردم

من از اینکه لپه توی خورش له بشه بدم نمیاد،اگه شمام بدتون نمیاد ،لپه هارو در بیار یکم با گوشتکوب له کن

نمیدونم فک کنم لپه هاش مدلش نپز باشه یه مدت لپه ها اینجوری بود قیمه درست نمیکردم من از اینکه لپه تو ...

ببینم چی میشه.مرسی که وقت گذاشتی واسه تاپیکم 🌿💕