2777
2789
عنوان

ام آر آی

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 38 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما نمیشه گفت قصدی داشته . در بعضی مراکز ، به خصوص مراکز آزاد این رفتار شاید دیده بشه که اون هم برا ...

از اون روز من استرس دارم

روشی هست پیشنهاد کنید برای من کردن استرسم

حالا کاری نمیتونم بکنم این اتفاق افتاده

اره متوجهم ،ولی کلا حواستون باشه مراکز میرین به این نکته ها

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

شما تجربه داشتید ؟

الان در یه تایپیک دیگه داشتم در خصوص متخصص مغز و اعصاب میگفتم .من در ۲ ماه حدود ۷یا ۸ بار mri انجام دادم . کمر . گردن . سر . پا .

و همچین شرایطی را دیدم . به خصدص برای دفعه اول برای سر و گردن و کمر و پا .

ولی دفعه های بعدی چون بلد بودم و دیگه منو میشناختن دیگه اپراتور یا بهیار ، میگفت خودت میدونی چه طور دراز بکشی . و منم بدون کمک ایشون کارهای لازم را انجام میدادم

وقتی اتفاق خاصی نیفتاده و مقصر شما نبودید نباید بهش فکر کنید صلوات بفرستید ان شاءالله آروم میشید

میدونم تقصیر من نبوده ولی همش به این فکر میکنم و از این اتفاق برای من افتاده قبلش درباره ام آر آی کلی توی نی نی سایت خوندم فقط باید اتفاقای بد برای من بیفته

میدونم تقصیر من نبوده ولی همش به این فکر میکنم و از این اتفاق برای من افتاده قبلش درباره ام آر آی کل ...

کی گفته اتفاق های بد فقط برای شماست هر کسی میتونه باشه

به نظرم باید افکارتو درست کنی منفی بافی نکنی

روشی برای کم کردن استرسم

ببینید استرس یه مسئله ی روانی و حسی هست . یعنی واقعا ادم نمیتونه بگه با خواست خودمون یا ناخواسته هست . ولی این نکته که ادم یه سری فکر بر اساس اتفاق هایی که در جامعه میبینه ، بکنه، باعث افزایش این حس میشه .در کل قرار گرفتن در شرایط mri واقعا برای خیلی از افراد باعث استرس میشه . بهخصوص تاریک بودن اتاق و صدای زیاد و گوش خراش دستگاه .

ولی خب حقیقتا بیایید قبول کنیم که ادم بعضی مواقع برای درمان باید با چنین شرایطی روبه رو بشه . یعنی قرار گرفتن در چنین شرایطیبه عنوان راه های کمکی و البته طبیعی، برای درمان بیماری هست . پس باید کمی قوی بود و به خومون اعتماد به نفس داشته باشیم

یعنی تجربه این رو داشتید که دستش یا آرنجش به سینتون. بخوره؟

بله . در زمان mri پا قسمت باسن و در کل قسمت پهلو را با دست لمس کردن . چون کج خوابیده بودم . بهم گفت اگه درست دراز نکشی ، عکست خراب میشه و مجدد باید بیایی برای عکس برداری . و افراد زیادی را دیدم که با رعایت نکردن همین شرایط ، نیاز به عکس برداری مجدد داشتن و هزینه و صرف زمان زیاد برای نوبت گرفتن مجدد