2777
2789
عنوان

ام آر آی

135 بازدید | 34 پست

سلام من برای ام آر آی خیلی استرس داشتم میلرزیدم رفتم دراز کشیدم یهو تکنسین که اونجا کار میکرد دستشو گذاشت رو شونه و امتدادش رو سینم بعد بهم گفت نفس عمیق بکش به نظرتون مریض بوده و قصدی داشته؟ من آنقدر استرس داشتم نتونستم بهش بگم دستتو بردار چون ضربان قلبم خیلی بالا بود و انتظارش رو نداشتم و زبونم قفل شده بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لباس میدن بیمار خودش میره و قبل دستگاه هم بهش میگه نکته هاش و میکروفن دارند دیگ برخورد فیزیکی ندارند با بیمارها

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

من همین پنجشنبه رفتم

نباید برخورد فیزیکی میداشت باهاتون از پشت دستگاه کنار اتاق کارشون هستن میگن

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

حتما نمیشه گفت قصدی داشته . در بعضی مراکز ، به خصوص مراکز آزاد این رفتار شاید دیده بشه که اون هم برای قرار دادن بیمار در حالت مناسب هست ، تازه باید این را مد نظرتون باش که داشتن استرس در زمان انجامmri میتونه باعث برداشت اشتباه عکس بشه . پس زیاد فکرتون را درگیر این مسئله نکنید . در بیمارستانها هم این نوع رفتار بعضی اوقات دیده میشه ، ولی بازم برای این هست که به بیمار کمک کنند . و یه نکته مهم . حقیقتا هزینه mri امروز خیلی زیاد هست و فکر کنید اگه mri بعد از انجام ، و مراجعه به پزشک نشان دهنده مسیله ای کهپزشک مد نظرش بوده ،نباش ، مجدد باید هزینه کنید و از ابتدا mri بگیرید .

به هر حال امیدوارم حالتون خوب باش و مسئله ی خاصی نباش