2777
2789
عنوان

من❤️‍🩹

98 بازدید | 16 پست

دلم خواست اینجا بنویسم که بمونه...

سال ۴٠۲ با کلی شوق و ذوق و معدل ۲٠ اومدم تجربی، تابستون که هنوز وارد دهم نشده بودم کتابای دهمو خریدم و پیش خوانی رو شروع کردم، دهم نسبتا افت داشتم تو قلمچی ولی تو مدرسه همچنان از نفرات برتر بودم..

دقیقا سال ما امتحانات نهایی شد، وحشتناک ترین روزای عمرم بود...

تابستون دهم دوباره تلاش کردم و ترازامو بردم بالا. یازدهم هم خیلی پیشرفت کردم و تابستونش هم دوباره خوندم و خوندم.. مهمونی نرفتم تو این سه سال، بیرون نرفتم، تفریح خاصی نداشتم

نمیتونستم مشاور بگیرم بخاطر هزینه ها.. حتی ترجیح دادم همه کتاب تستا رو نگیرم تا فشار نیاد به خانواده هرچند هروقت گفتم که فلان کتاب و میخوام بدون منت برام خریدن اما خودم دلم نمیومد دیگه... دوازدهم هم گذشت، با همه ی اتفاقاتیکه ۴٠۴_۴٠۵ افتاد و هممون میدونیم... حتی یه سری اتفاقات تو فامیل هم افتاد که بی تاثیر در زندگیم نبود، ولی من رفتم جلو

نمیگم کم کاری نداشتمااا، داشتم، اما تلاشم زیاد کردم

عینکی شدم، معده درد شدم، زانو و کمرم هنوزم درد میکنه...

من قبل کنکور مطمئن بودم قبول میشم چون تلاشمو کرده بودم، اما بعدش همه معادلاتم خراب شد، کنکور نشد اونچیزی که باید، شاید بخاطر بی تجربگی که مهمترین دلیلش بود

الان منمو برزخی که جلومه، میدونم اگر اتفاق جدیدی نیفته میتونم سال دیگه خیلی پیشرفت کنم چون الان تجربه دارم، ولی از طرفی به همه گفتم هرررچی قبول شم میرم و نمیمونم پشت..

پر از بغضم، پر از گریه، خدایا خودت شاهد بودی، هم شاهد تلاشام و هم شاهد کم کاریام... پس خودت درستش کن همه چیزو، میدونی که قربونت برم، کار خوبه خدا درست کنه!:)

اللهم عجل لولیک الفرج✨

ان شاا... موفقی

روزی میرسد که دیگر نسبت به خیلی چیزها بی تفاوت می شوی، نه از بدگویی دیگران میرنجی و نه دلخوشی به حرف های عاشقانه اطرافت.به آنروز میگویند: پختگی (گابریل گارسیا مارکز)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دورت بگردم چقدر زیبا نوشتی انشالله که قبول میشی عزیزم امااصلا از پشت موندن نترس تو داری برای خواسته ...

قربونت برم مرسی🥲❤

میدونی، درسته یکم از حرف بقیه اذیت میشم با اینکه میدونم ایندم مهمتره، اما بیشتر بخاطر شرایط نگرانم.. اینکه مثلا خدایی نکرده ج نگ وضعیتش بدتر بشه و یهو اصلا نهایی حذف شه

چون من نهاییم خداروشکر امسال خیلی خوب شد حدود ۱۹.۵ میشم

اللهم عجل لولیک الفرج✨

قربونت برم مرسی🥲❤میدونی، درسته یکم از حرف بقیه اذیت میشم با اینکه میدونم ایندم مهمتره، اما بیشتر بخ ...

نه عزیزدلممم اصلا همچین فکر هایی نکن

آفرین بهت معدلت عالیه به نظرم همین امسال قبولییی😍😍

نه عزیزدلممم اصلا همچین فکر هایی نکن آفرین بهت معدلت عالیه به نظرم همین امسال قبولییی😍😍

ممنونممم😭🤍

حس میکنم رتبه ام لب مرزی بشه.. دیگه هرچی خدا بخواد سپردم به خودش🥲

اللهم عجل لولیک الفرج✨

تو تلاشتو کردی و میکنیتا همینجاشم دمت گرمما موظف ب تلاشیم، ن نتیجه

مرسی عزیزمم🤍

آره منم موافقم باهات.. ولی نمیدونم که به صلاحمه یه سال دیگه بخونم یا هرچی قبول شدم برم، چون تصمیم گیری سخته برام

اللهم عجل لولیک الفرج✨

هدفت چیه؟

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
نه ولی طبق درصدام و اینا حس میکنم رتبم لب مرزی بشه..

اگر در خودت میبینی یک سال دیگه ادامه بدی بنظرم بمون

من با توجه ب حسی ک ازت گرفتم میتونی یسال وایسی و سال بعدی قطعی قبول بشی. اگرم قبول شدی و رفتی ک عالی، شیرینیش یادت نره.

اگر در خودت میبینی یک سال دیگه ادامه بدی بنظرم بمونمن با توجه ب حسی ک ازت گرفتم میتونی یسال وایسی و ...

همینطوره.. امیدوارم همین امسال چیزی که میخوام قبول شم🥲

چشممم😂🤍

اللهم عجل لولیک الفرج✨