2777
2789
عنوان

کیک بدون فر؟

3248 بازدید | 27 پست

سلام.خونه مامانم هستم میخواستم برا تولدش کیک درست کنم ولی فر ندارن!کسی دستور کیک بدون فر بلده بهم بگه خییییلی ممنون میشم🙏

💚یا امام زمان من به شما رو اوردم خودت از همه چی اگاهی. خدایا تمام مستاجرا رو صاحب خونه کن،بازم رسید فصل جابه جایی و بلاتکلیفی مستاجرا خدایا خودت فقط 💚

خوب نمیشه

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میتونی کیک زبرا درست کنی گلم تو ماهیتابه 

مرسی..ولی دستورشو ندارم

💚یا امام زمان من به شما رو اوردم خودت از همه چی اگاهی. خدایا تمام مستاجرا رو صاحب خونه کن،بازم رسید فصل جابه جایی و بلاتکلیفی مستاجرا خدایا خودت فقط 💚

مواد کیکو که بلدی درست کنی

خمیرشو که درست کردی میریزی تو یه قابلمه نسوز(زیرش کاغذ روغنی دیواره هاشم روغن میزنی

بعد روی گاز با شعله ی کم میذاری در قابلمه رو دم.کنی میذاری و میذاری درش یه ساعت طول میکشه

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
مواد کیکو که بلدی درست کنی خمیرشو که درست کردی میریزی تو یه قابلمه نسوز(زیرش کاغذ روغنی دیواره هاشم ...

ولی به خوبیه کیک تو فر نمیشه

خوب نمیشه

یه کیک ساده میخوام درست کنم

مواد کیکو که بلدی درست کنی خمیرشو که درست کردی میریزی تو یه قابلمه نسوز(زیرش کاغذ روغنی دیواره هاشم ...

شعله رو درست تنظیم.کن نسوزه

مثا وقتی میخوای برنج دم کنی

یه کیک ساده میخوام درست کنم

من درست کردم

نمیدونم چرا خوب نشد... 

کیک زبرا عالی میشه تو قابلمه یا ماهیتابه...خیلی هم خوشمزه است از نت سرچ کن درست کن

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
میتونی کیک زبرا درست کنی گلم تو ماهیتابه

سه تا تخم مرغ با یکو نیم پیمانه شکر با وانیل و خوب بزن ک کرمی بشه بعد یکم اب و روغن بهش اضافه کن مواد یکم شل و کف دار میشه اما عیب ندارع 

بعدش دو و نیم پیمانه ارد با بیکینک پودر و باهم الک کن بعد ب موادت اضافه کن زیاد موادو هم نزن چون پف کیک میخوابه 

بعد موادو ب دو قسمت تقسیم کن ب یکی از قسمتهاش چن قاشق پودر کاکائو بزن بعد ظرفتو خوب چرب کن یه قاشق از اینـمواد سفید بریز بعد دقیفا وسط مواد یه قاشق مواد کاکاءو بریز ب همین ترتیب روهم بریز