2777
2789
عنوان

کیک بدون فر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3248 بازدید | 27 پست
شعله رو درست تنظیم.کن نسوزه مثا وقتی میخوای برنج دم کنی

ممنون

💚یا امام زمان من به شما رو اوردم خودت از همه چی اگاهی. خدایا تمام مستاجرا رو صاحب خونه کن،بازم رسید فصل جابه جایی و بلاتکلیفی مستاجرا خدایا خودت فقط 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بجاي فر توي قابلمه باشعله خيلي كم ٤٠مين بزار

🙏

💚یا امام زمان من به شما رو اوردم خودت از همه چی اگاهی. خدایا تمام مستاجرا رو صاحب خونه کن،بازم رسید فصل جابه جایی و بلاتکلیفی مستاجرا خدایا خودت فقط 💚

کیک قابلمه ای

مواد لازم برای۶ نفر

بیکینگ پودر   ۲ قاشق چای خوری

شکر   ۳/۴ پیمانه

وانیل‏   ۱ قاشق چای خوری

کره   ۱۱۲ گرم

تخم مرغ   ۲ عدد

آرد سفید   1.5 پیمانه

شیر   ۱/۲ پیمانه

پودر کاکائو   ۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه

۱- آرد و بکینگ پودر را مخلوط ودو بار الک می کنید.

۲- کره ، شکر و وانیل را  در ظرفی بریزید با همزن بزنید تا نرم شود.(به جای کره میتوانید از1/4 لیوان روغن هم استفاده کنید.)

۳- تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید،یعنی هر تخم مرغ را که اضافه میکنید با همزن خوب بزنید تا مایه حالت کرم رنگ و کشدار شود.

۴- بعد آرد را در چند مرحله به مواد اضافه کنید همراه با اضافه کردن آرد شیر را هم کم کم اضافه کنید تا مخلوط شوند.زیاد هم نزنید فقط در حد مخلوط شدن باشد.

۵- اگر خواستید کیک شما دو رنگ شود 1/4 مایه کیک یا( 5 ق غ  مایه کیک) را با 2 ق چ پودر کاکائو مخلوط کنید و خوب بهم بزنید تا یکدست شود.

۶- قابلمه ای را روی حرارت قرارداده تا گرم شود،بعد 2 ق غ روغن داخل کف قابلمه ریخته ،ابتدا مایه ساده رادر قابلمه بریزید و روش را صاف کنید،بعد مایه کاکائویی را بریزد.(حتما از شعله پخش کن استفاده کنید)

۷- می توانید با خلال دندان،چنگال یا چاقو روی مایه کیک طرح ایجاد کنید،درب قابلمه را با دم کنی بپوشانید و روی قابلمه قرار دهید تا عرق درب قابلمه روی کیک را خمیری نکند.

۸- در 5 دقیقه اول حرارت را کمی زیاد کنید بعد حرارت را کم کنید، تا 30 دقیقه درب قابلمه را به هیچ وجه باز نکنید بعداز این زمان  با خلال دندان کیک را چک کنید اگر چیزی بهش نچسبید و روی کیک هم بسته بود کیک پخته است.( اگر به خلال دندان چسبید باید اجازه بدید تا پخته شود.)

۹- حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید کمی خنک شود بعد یک بشقاب روی قابلمه قرار دهید تا کیک تان جدا شود.

۱۰- اگر خواستید طرف دیگر کیک تان هم طلایی شود میتوانید برگردانید داخل قابلمه تا طرف دیگر آن طلایی شود.

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
کیک زبرا عالی میشه تو قابلمه یا ماهیتابه...خیلی هم خوشمزه است از نت سرچ کن درست کن

باش مرسی

استارتر من این کیکو واسه  قبولی کنکور خواهرم درست کردم منم مامانم فر نداشتن ولی عالی شد

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
کیک قابلمه ای مواد لازم برای۶ نفر بیکینگ پودر   ۲ قاشق چای خوری شکر   ۳/۴ پیمانه وا ...

خیییلی ممنون که وقت گذاشتین جواب دادین😍هنوز نخوندم دارم بچه شیر میدم.دیر ج میدم..

استارتر من این کیکو واسه  قبولی کنکور خواهرم درست کردم منم مامانم فر نداشتن ولی عالی شد

قربونت گلم 😙

سه تا تخم مرغ با یکو نیم پیمانه شکر با وانیل و خوب بزن ک کرمی بشه بعد یکم اب و روغن بهش اضافه کن موا ...

ممنونم 😘

ممنون ک جوابمو دادین 🙏

خیییلی ممنون که وقت گذاشتین جواب دادین😍هنوز نخوندم دارم بچه شیر میدم.دیر ج میدم..

خواهش میکنم عزیزم قابلی نداشت