2777
2789
عنوان

فردا دادگاهمه

51 بازدید | 10 پست

بچها ما دوماه پیش یه شکایتی کردیم بخاطر اینکه شوهرم اومد خونه پدرم دعوا کردند شدید با همسایه ها هم درگیر شد شوهرم

پلیس اومد صورتجلسه کرد همسایه ها هم قبول کردن شاهد بشن

بعد الان فردا دادگاه داریم هیچکدوم نمیان هر کی یه بهونه آورد

دلم خیلی گرفت بهشون حق میدم هااا که بترسن و نیان همسرم آدم خطرناکیه منم دارم جدا میشم این پرونده شکایت خیلی میتونست کمکمون کنه اونم بدون شاهد فقط یدونه صورتجلسه پلیس رو داریم 💔

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران/ رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران/ ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی/ تو بمان و دگران وای به حال دگران🌱✨️

اه هیچی درست پیش نمیره واقعا حالم خیلی بده دارم خفه میشم

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران/ رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران/ ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی/ تو بمان و دگران وای به حال دگران🌱✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هعی فک میکردم بیام اینجا میتونم یه خورده حرف بزنم سبک شم

چیکار میکنه

پارانویید داره شکاکه خیلی شدید

راحت باش عزیزم خودتو خالی کن

کاش حداقل میتونستم راحت گریه کنم زار میزدم واقعا کاش یه جا میرفتم با صدای بلند میتونستم گریه کنم