2777
2789
عنوان

رابطع

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 72 پست
شاید خب چون همسرتونه اومد سمتتون این همسر نیس😂🥲😭

ربطی نداره همسرت باشه یا پارتنرت حالا همسر من ک اسمش تو شناسناممه داره کارای دوست تورو میکنه دیگه😂 ببین خوده من تو دوران دوستی وقتی خیلی زنگ میزد کلافه میشدم یه تماسشو جواب میدادم زود قط میکردم هی میزدمیزد پیام میداد تو دلم میگفتم چقد بیکار و کنه است نمیگفتم عاشقمه😂 ولی وقتی کمرنگ شد فکرمو ب خودش درگیر میکرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم قبل ازدواج اینجور شد

بعد از چنماه دوستی یهو از این رو ب اون رو شد

گفت نمیتونم با این گوشی حرف بزنم شنوده🤣

گفتم گمشووو بابا خر فرض کردی

دکمشو زدم

بعدا فهمیدم همزمان با من با چنفر دیگم بوده و حرف میزده و ی اشغال ب تمام معنا بوده

ذوق قلب کوچک من💍🫂M🤍..آقااااایون درخواست ندید کورید متاهلممممم شوهر داااارم.

چکارکنم خب دلم تنگ شده دوسش دارم نگرانشم

نکن خودتو دوس داشته باش دلتنگی بعد دوماه تموم میشه برگرده روک بهت بگه مزاحمی زنگ نزن غرورت میشکنه و دیگه هیچ وقت خوب نمیشی

من دختریم ک محبت پدر ندیده😔چون مادرش باید خرج خونه میداد و کار میکرد و هیج وقت خونه نبود محبت مادرم ندیده😔من دختریم ک ۳ساله داداششو ندیده حتی صداشم نشنیده ولی چون اون خوشبخته حوشحالم🙂من دختریم ک با این ک عاشق خواهرمم ولی سالی ۴بار ب زور میبینمش😔من دختریم ک بچگی نکردم چون ۱۱سالگی عقد کردم😔من دختریم ک ۱۵سالگی مادر شدم😍من دختریم ک ۱۵روز بعد زایمانش فهمید شوهرش بهش خیانت میکنه😭من مادریم ک بخاطر دخترم ۵ساله خیانت شوهرشو ب روی خودش نمیره چون نمیخواد دخترشم محبت پدر نمبینه کسی نباشه ک تو اوج نا امیدی پشتش باشه🥺نبودن پدر میتونه خیلی ضربه ها ب بچه بزنه دختر و پسرم نداره نبود مادرم ک فکر کردن بهشم سخته خدایا همه فرزندان دنیارو زیر سایه پدر مادرشون بزرگ کن بگو آمیییین🤲                                                               لطفا چیزی درمورد امضام نپرسین ممنون❤️😘

عزیزم من تجربه دارم گوش کن حرفمو منم زنگ میزدم جواب نمیداد چن روز هی زنگ میزدم رد میکرد تا یه ده روز ...

دقیقا مثل پارتنر من خیلی پیگیرش بودم برگشت گفت حالم از این رابطه بهم میخوره دو روز نه زنگ زدم نه پیام دادم خودش زنگ زد گفت کجایی ازت خبری نیست و از این جور حرفا

چون گفت حال خودمم ندارمو.. برم ی پبام دبگه بدم بگم من دیگ ن پیام میدم و ن زنگ میزنم خودت اگر خواستی ...

هیچکاری نکن فقط کمرنگ شو روزی ک تماس گرف نشون بده حالت بدون اونم خوب بود نگرانیتو نشون نده ک چرا نبودی دلم تنگ شده اینارو نگو قشنگ صحبت کن بعدش خدافظی کن اینجور براش جذاب میشی و دیگه ام تو نزنگ

هیچکاری نکن فقط کمرنگ شو روزی ک تماس گرف نشون بده حالت بدون اونم خوب بود نگرانیتو نشون نده ک چرا نبو ...

اگر نیاد چی اگر پیام نده زنگ نزنه چی؟

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه

دقیقا مثل پارتنر من خیلی پیگیرش بودم برگشت گفت حالم از این رابطه بهم میخوره دو روز نه زنگ زدم نه پیا ...

استارتر بفرما دیدی گفتم 💜 همه مردا این مدلین البته اگه ماهم یکی خیلی بهمون زنگ بزنه دلمونو میزنه

بزن 😅 چی بگم منم مثل تو بودم چقد عذاب میکشیدم

از دیشب دیگه زنگ نزدم مشغولش کرد نوشت بعدا با شما تماس میگیرم و نگرفت

چون جواب زنگ و پیامام نمیده بهش ویس دادم گفنم دلیل رفتارات بگو دلم تنگ شده..

هنوز سین نزده اونارم

الا بنظرت زنگ بزنم

یا تا فرداشب صبرکنم

الان 48 ساعته خبری ازش ندارم

زنگ میزنم ویام میدم جواب نمیده

خیلی نگرانشم..

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه