2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعاً ؟من چرا تاحالا از نزدیک ندیدم😂

راستش منم یکم خوشم میاد باحاله فکر کن از اون ماسکای روباه بزنی و دم بذاری بری تو پارک و جنگل راه میری خوش میگذره از این لحاظ،اما اینکه بخوام به عنوان حیوون زندگی کنم نه

در خنکای نسیم صبح زیر درختان سبز و بهاری باغ سلطنتی، کنار دریاچه قو نشسته ام و زیرلب آواز میخوانم و نقاشی ای میکشم که در هر رنگ آن،تمام جادوی درونم را نهاده ام،با آن لباس سرخ و سفیدی که همرنگ لاله های باغ من است،میان شکوفه های گیلاسی که سقوط میکنند میرقصم و از تمام آن روز استفاده میکنم🌷✨ و نه... حالا من جسمم را حس میکنم،جسمی که میفهمد،فقط یک آدم رویاپرداز است که هرروز،در باغ جادویی اش قدم میزند،و گاهی هم نامه ای برای شاهزاده قلمرو کناری مینویسد و درمورد روز آشنایی در همان باغ برایش میگوید🥲💞

من قبلا فکر میکردم اشتباه تایپیه این کلمه منظورشون ببخشید تر...یاک هست چون تقریبا ن و ک داخل کیبورد بهم نزدیکن 😅😂😂

سیصد گل سرخ، یک گل نصرانی مارا ز سر بریده می ترسانی ما گر زسر بریده می ترسیدیم در محفل عاشقان نمی رقصیدیم....

تریان چیه

بعضی انسان های مریض فک میکنن شبیه حیوونا هستن یا مثلا انگاری وجودشون حیونه میان ماسک و دم و دستکش و اینای حیوونارو تنشون میکنن چار دستو پا را میرن میگن ما حیوونیم😐

واقعاً ؟من چرا تاحالا از نزدیک ندیدم😂راستش منم یکم خوشم میاد باحاله فکر کن از اون ماسکای روباه بزنی ...

اره منم اینجوری دوست دارم مثلا یبار امتحانش کنم ولی نه که بگم من حیوونم وجودم حیوونه یا هرچی مریضه طرف

اره منم اینجوری دوست دارم مثلا یبار امتحانش کنم ولی نه که بگم من حیوونم وجودم حیوونه یا هرچی مریضه ط ...

اره منم در همون حد دوست دارم که ماسکش و بزنم فقط نه اینکه بگم هاپ هاپ

در خنکای نسیم صبح زیر درختان سبز و بهاری باغ سلطنتی، کنار دریاچه قو نشسته ام و زیرلب آواز میخوانم و نقاشی ای میکشم که در هر رنگ آن،تمام جادوی درونم را نهاده ام،با آن لباس سرخ و سفیدی که همرنگ لاله های باغ من است،میان شکوفه های گیلاسی که سقوط میکنند میرقصم و از تمام آن روز استفاده میکنم🌷✨ و نه... حالا من جسمم را حس میکنم،جسمی که میفهمد،فقط یک آدم رویاپرداز است که هرروز،در باغ جادویی اش قدم میزند،و گاهی هم نامه ای برای شاهزاده قلمرو کناری مینویسد و درمورد روز آشنایی در همان باغ برایش میگوید🥲💞