2777
2789
عنوان

ترس از طلاق

346 بازدید | 40 پست

سلام من همسرم به شدت درونگرای و مریض اعصاب و روان هست و افسردگی داشت خودکشی کرد

الآنم که قرصاشو قطع کرده ولی بازم قهر میکنه عصبی میشه و جدیدا میزنع احترام نمیزاره نه به خودم نه به خانوادم

دیگ خیلی خسته شدم وقتی هم رابطه از پشت ندید انقد اذییتت میکنه که از زندگی سیر بشی و ۷سالع ازدواج کردم پسرم ۴سالشه

الآنم داره برادرم میاد دنبالم که برم قهر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوبه تو افسردگی حواسش به رابطه از پشت هست!! احتمالا با دیوونه بازی همیشه به خواسته هاش رسیده خودش رو زده به افسردگی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
نمیدونم ترس دارم احساسم الان اینه

نگران نباش با آدمای روانی نمیشه زندگی کرد فردا رفتاراش رو پسرت هم تاثیر داره طلاق بگیر

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

خودخاااااااه به شدت فقط به فکر خودش برای هیچکس مهم نیست بیخیال

تو آینده این زندگی چی میبینی؟ جواب این سوال رو به خودت بده بعد تصمیم قطعی بگیر

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
من قشنگ میفهمم چی میگه یه حس عجیبیه انگار یه تغییر بزرگ و سخته

اره خب قطعا سخته

کسی که با عشق باهاش ازدواج کردی

خونه آرزوهاتونو درست کردید

همدمش بودی

ازش بچه داری

حالا بخوای همه ی اینارو پشت سر بزاری و وارد زندگی جدیدی بشی واقعا به اراده ی بزرگی نیاز داره

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

عههه چقدر تو منی دیگه امروز دوستش بهم پیام داد گفت یه فرصت بهش بده باهاش حرف بزنم، من خیلیییی کنار ا ...

تازه بازم میگم مقصر خودشه بهانه هاش

آب نبود

تو سفر بودیم قاشق نبود عصبانی شدم

غذا سرد بود و...

حرفی نداره آبرومو با این مسخره گفتن ها برده