2777
2789

اگه درد داری یا پریودات نامرتبه بهت توصیه می کنم پیش ی دکتر زنان خوب برو که خوب شی. دوستم همین جوری بود ی ماه پریود نمیشد پریود میشد خونریزی ش  شدید بود رفت پیش دکتر مریم حاتمی . الان خیلی خوب شده 

اینم آدرس مطبش

تهران، ستارخان، ابتدای باقرخان، ساختمان پرهام، روبه روی زبان ايرانمهر، طبقه٢ ، واحد٥

منم دل درد داشتم نزدیک تخمک گذاریم که میشد و تو زمان عادت ماهانه که دیگه خیلی بیشتر بود فکر میکردم برای این تغییرات هورمونی هستش ولی دیدم نمیشه رفتم پیش دکتر مهرنامی و با تشخیص ایشون و سونوگرافی مشخص شد که کیست تخمدان دارم و یه مدتش تحت درمان بودم تا اینکه خداروشکر الان خیلی بهتر شدم و کسیت هام درمان شدن و مشکلی ندارم 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام به همگی خواستم بگم پریودم خیلی نامنظمه خیلی دسر به دیر میشم میرم دکتر زنان سونو انجام میدم میگه کیست داری دو ماه قرص اچ دی میخورم دوباره سونو میکنم ولی یه مدت کوتاهی خوب میشم دوباره پریودم نامنظم میشه اکثرا زیر دلم تیر میکشه 

سلام، ریحانه علیپور هستم خانما، زیر نظر طب سنتی کار میکنم اگه کسی از شما عزیزان عفونت قارچی، کیست، فیبروم، میوم داشتین، این شماره منه 09164823732 واتس آپم روشه پیام بدین راهنماییتون کنم عزیزان، تا الان خیلیا رو درمان کردیم، اهل دروغ و کلک هم نیستم، چون خودم خانمم شما خانم هارو خیلی خوب درک میکنمو میدونم چقد سخته،  چون خیلی سرم شلوغه نمیرسم بیام سایتو نگاه کنم، به شمارم پیام بدین

یه گروه دارم که بازه و مشتریام خیلی راحت با هم دیگه تبادل نظر میکنن

جان یه دونه پسرم خیلیا با این دارو درمان شدن

و باردار شدن، اینو بهتون قول میدم که پشیمون نمیشین😍😘

سلام دوستان من ۱۶ سالمه و مجردم و کیست هموراژیک ۴ سانتی ۷۵۰ گرم دارم چندتا دکتر گفتن باید عمل بشه چند تا هم گفتن با دارو خوب میشه کسی این شرایطو داشته؟ چیکار کرده؟ بعد ها توی زندگیش به مشکل بر نخورده؟

منم ۹ ساله درگیرشم و هیچی تاثیرخوبی نداشته برام ولی ماه پیش ی جاخوندم گرما روبدن باعث میشه اون قسمت جریان خونش بیشترشه و اینکه اگه جریان خون توقسمت رحم و تخمدان زیادبشه باعث حذف کیست میشه منم پریود شدم چهارپنج باری هربارنیم ساعت کمپرس گرم قسمت زیرشکمم یعنی روی رحم و تخمدان هام گذاشتم وقتی پریودم تموم شد روزای تخمک گذاریم سرم موعدیعنی ۱۴ روزقبل پری بعدی رسیدچون من اصلاروزای تخمک گذاری نداشتم فکرکردم افونتی چیزیه و بازهم کپرس گرم گذاشتم ولی ۱۴ روزبعدپریودشدم و برااولین بارتوتاریخ قبلی پریودشدم وخداروشکربالاخره سیکلم نرمال شد ب شماهم کمپرس گرموپیشنهادمیکنم اونم روزهای پریو دوهروقت ک تونستیدهرچه بیشتربهتر