2777
2789

سلام خانوما 

ی خانمی هس علم خدادادی داره شهر مشهد اسمشونم بی بی سلیمانی 

ادرسشم فعلا مجد ۲۹پ۵ میخاد جابجا بشه بره کاشانی تواینستا سرچ کنید میاد اونجا ادرسشو بگیرید

خیلیا ازش نتیجه گرفتن داروگیاهی میده

ازشهرستانم زیادمیان حتی ازخارج ازکشور خودمم چندنفرو دیدم ک مشکل نازایی داشتن اما بعد چندماه درمان بچه دارشدن 

خودمم تنبلیتمدان دارم الان نزدیک یک ماهی هس ک دارو استفاده میکنم اثر داروهاشو دارم میبینم واقعا خوبه 

من کیست ۶ سانتی داشتم ۱۸ سالمه به خاطر عوارضش قرص ننداختم توی یه هفته دو سانت کوچیک شد موقع پریودی فقد میپریدم سمت راست تخمدانم کیست بود فقد فشار میاوردم ورزش میکردم بعد چند سری لخته ی خون دیدم بعدش شیش هفته رفتم تکرار سونو گفتن کیستت بر طرف شده 

من چون عادت کرده شدم دو سال پیشم داشتم از ترسم تکونم نمیخوردم ۵ سانت بود کوچیکم نمیشد با قرص جراحی کردم ولی امسال فقد موقع پریودی روزی صدتا میپریدمو ورزش میکردم 

امید وارم به دردتون بخوره کیستمم هموراژیک بود ⁦❤️⁩⁦🙏🏻⁩

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سلام دوستان من ۱۶ سالمه و مجردم و کیست هموراژیک ۴ سانتی ۷۵۰ گرم دارم چندتا دکتر گفتن باید عمل بشه چن ...

من داشتم ۱۸ سالمه هموراژیک بود شیش سانت موقع پریودی روزی صدتا بپر ورزش کن کیستت کدوم سمت بیشتر اون سمت 

من سونو دادم گفت شیش سانت باید قرص بندازی ننداختم بعد دو روز پریود شدم ورزش کردم پریدم موقع پریودی توی یک هفته دو سانت کوچیک شد بعد دو ماه پشت سر هم موقع پریودی تکرار کردم من روزای عادیم ورزش میکردم ولی موقع پریودی بیشتر بعددوماه تکرار سونو انجام دادم کامل از بین رفتش کیستم