2777
2789
سلام گلم شما کیستتون چی شد؟حامله شدین؟ممنون اگه جواب بدی

سلام منم کیست داشتم از نوع فولکولی ۴سانت ونیمی بود و بااین روش تو یه ماه درمانش کردم..عرق فراسیون شبی نصف استکان عرق بابونه صبحا نصف استکان..سیاهدانه وعسل صبحا ناشتا  تا موقع پریودیم استفاده کردم پاک شدم دیگه نخوردم..زاج وعسل وروغن زیتون  وترکیب کردم هرشب تا ده شب شیاف کردم..زاج ب اندازه یک نخود بیشتر نشه تو قاشق رو اجاق داغ میکردم پف میکرد وبعد پودر میکردم با یه قاشق مرباخوری عسل ویه قاشق مرباخوری روغن زیتون قاطی میکردم وتوی اپلیکاتور میریختم ..ویک روز درمیون تا هفت روز توهمین مدت عنبرنسارا دود میدادم..کلم بروکلی هم ده روز قبل پریودم  روی یک کف دست خام میخوردم..پریود ک شدم رفتم سونو واثری از کیست نبود..پیشنهاد میکنم شماهم استفاده کنین

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سلام دوستان منم دیروز رفتم سونو که تاریخ تخمک گذاریم مشخص بشه تا همون روز اقدام کنم گفت تخمکت تبدیل شده به یه کیست ۳۶ میلی این ماه اقدام نکن که بیفایده است،حالا نمیدونم خودبه خود برطرف میشه یا بایستی دارو مصرف کنم 😟😟 

من تنبلی تخمدان بدی داشتم به طوری که هم روی پریودیم تاثیر گذاشته بود و هم باردار نمیشدم

تا اینکه خدا خیرش بده خانم دکتر لیلا تدین قرص و دارو نوشت و این مشکلم حل شد و خدارو شکر الان سه ماهه که مامان شدم و نمیدونم نی نیم چیه

دکترم سایت هم داره و کلی بیماری های دیگه رو هم درمان می کنهhttp://drtadayon.com/

بچه هااا کسی کیست تخمدان  داشته تا به حال تازه گیا رفتم پیش دکترم دکتر سجادی پور مطب شم تو سعادت اباد تهرانه م یگفت کیست تخمدان داری عینی تشخیصش از روی این همه ازمایش و سونو این بوده .حالا این لینک رو بهم داد در مورد علل و علائم این مشکل که تو سایت ش هم مطلب در موردش گذاشت خوندمش خیللی مفید بود گفتم دراختیارتون بذارم.http://drsajadipour.com/علل-و-علائم-کیست-تخمدان/ اینم لینکش

خواهر من برای ماموریت شوهرش مجبور بود یه مدت کرمانشاه زندگی برای همین با معرفی دوست شوهرش رفت پیش دکتر نانکلی و با درمان های ایشون خیلی بهتر شده بود و الان  مامورایت شوهرش تموم شده ولی میگه دکترم خیلی خوب بود و  از تهران با دکترش مشاوره و ویزیت آنلاین انجام میده و هر مشکلی داشته باشه راحت می تونه با ایشون بگه 

من ادرس مشاوره آنلاین دکتر نانکلی میزارم شما هم اگر مثل خواهر من میتونید آنلاین ویزیت بشید و مشاوره کنید تا دیگه نرید بیرون 

https://mavarateb.com/doctor/دکتر-سهیلا-نانکلی

سلام عزیزم درمان کیست خیییلی راحته

ب راحتی آب خوردن

ولی دکترا میپوننتون تا خودشون بیکار نشن

دارو شیمیایی میدن تا 10 جای دیگ رو از کار بندازه تا مطبشون خالی نشه

اگ درمان ریشه ای می خوای تا برا همیشه کیست سازی رو کنسل کنی بیا با طب سنتی 09907133191

فقط واتساپ دوستان

سلام منم امروز رفتم سونو تو تخمدان چپم یه کیست تو پر هستش به ابعاد ۲۶×۴۲ هستش خودمم میخوام باردار بش ...

ببخشید اینو میپرسم

سونو از شکم رفتین؟

چون من هم میخوام برم دکتر ولی شنیدم سونو مینویسن دست نگه داشتم چون من مجردم

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
من یه مدت با مشکل کیست تخمدان درگیر بودم و همیشه پریود هام نامنظم بود  رفتم پیش دکتر حق گو برا ...

ببخشید اینو میپرسم

سونو از شکم رفتین؟

چون من هم میخوام برم دکتر ولی شنیدم سونو مینویسن دست نگه داشتم چون من مجردم

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙

من برای کیست تخمدان رفته بودم پیش دکتر الهه ثناگو و درمان شدم خداروشکر الان باید مجدد ویزیت میشدم و جواب آزمایش هامو میدیدن ولی خیلی میترسیدم برم پیششون بعد دیدم تو سایتشون یه مشاوره آنلاین گذاشتن و منم از خدا خواسته راحت وقت گرفتم و مشاوره شدم الان آزمایش هامو براشون فرستادم و بهم گفتن نتیجه رو بعد بهم نسخه دادن که یه دوره دیگه دارو بخورم و خداروشکر خیلی راضیم اینجوری خیلی بهتر از اینه که بخوام برم ویزیت حضوری بشم 

عزیزم تا حالا پیش دکتر گلشیرازی رفتی من بهت پیشنهاد میکنم حتما ی جلسه پیش ایشون برو چون خودم از کارش خیلی مطمینم بهت پیشنهاد میکنم اینم ادرس سایتش برای اینکه شماره و ادرس مطبش رو برداریhttp://www.drgolshirazi.ir/