دوست پسر من باریستاست، لاغره، چهرشم از نظر هرکسی جز من زشته، قدشم کوتاهه خیلیم لاغر هست، یه پسر بچست و ماشین و متور و حتی سرمایه ای نداره ولی من دوسش دارم و برام ارزشمند ترینه، پس به هرکسی بگه بالای چشم دوست پسرت ابروست میرینم و هر ثانیه بیشتر از قبل دوسش دارم
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
دیگه پول نداره ماشین نداره قیافه معمولی داره مجبوره اخلاق داشته باشه که نپری 😂
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
از پسر خیلی لاغر بدم میاد اما نظر هر کس متفاوته نمیخوای زنش شی ک اگر شک داری و دلت باهاشه باهاش دوست ...
یعنی چون نمیخواد زنش شه یعنی باید تحملش کنه ؟ چه استدلالی
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
_دختر ایرونی بی رنگ و ریا یه فرشته از نسل اریا_خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن*_* [ فمینست | دختری از نسل کوروش] لطفا پیکمی ها_اقایون_کسایی که تفکر افراطی دارن_زن ستیزها_کسایی که برای خودشون ارزش قائل نیستن روی من ریپ نزنن.