دوست پسر من باریستاست، لاغره، چهرشم از نظر هرکسی جز من زشته، قدشم کوتاهه خیلیم لاغر هست، یه پسر بچست و ماشین و متور و حتی سرمایه ای نداره ولی من دوسش دارم و برام ارزشمند ترینه، پس به هرکسی بگه بالای چشم دوست پسرت ابروست میرینم و هر ثانیه بیشتر از قبل دوسش دارم
دیگه پول نداره ماشین نداره قیافه معمولی داره مجبوره اخلاق داشته باشه که نپری 😂
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
از پسر خیلی لاغر بدم میاد اما نظر هر کس متفاوته نمیخوای زنش شی ک اگر شک داری و دلت باهاشه باهاش دوست ...
یعنی چون نمیخواد زنش شه یعنی باید تحملش کنه ؟ چه استدلالی
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
_دختر ایرونی بی رنگ و ریا یه فرشته از نسل اریا_خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن*_* [ فمینست | دختری از نسل کوروش] لطفا پیکمی ها_اقایون_کسایی که تفکر افراطی دارن_زن ستیزها_کسایی که برای خودشون ارزش قائل نیستن روی من ریپ نزنن.