2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 72 پست
حرف دیگران نه ولی میگم بچه هم بازی داشته باشه دیگه کمتر اذیت کنه الان یکیه باباش خیلی لوسش کرده با ه ...

خب این ربطی به هم بازی نداره از اولش درست رفتار نشده عزیزم اینجوری بنظر من بیشتر اذیت کنه بعضی دوستان هم گفتن اینو...

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم ۳۶ سالمه دوست دارم دو سال دیگه چهارمی رو بیارم از سنم میترسم

از چی میترسب. من خودم بیمارستان کار میکنم. خیلیا تو سن ۴۰ میان برای اولی. زمان مادرامون نیست که غیرطبیعی باشه. الان سن ازدواج رفته بالا. سن مادرشدنم بالاست

بیار زیاد فاصله خوب نیست اگه خدایی نکرده دچار نازایی وناباروری بشین برین دنبال دارو وکلی هزینه و۱۰ س ...

این بچه ناراحتی اعصاب برام گذاشته از بس اذیت کرده میترسم بدتر شه خودم از بین برم

چمیکنید چ جوری تحمل میکنید

الان جوری شده که تو ۳۰ سالگی دارم قرص اعصاب می خورم ....خیلی شرایطم سخته هیچ کس کمکم نیست حتی همسرم هم کارش جوریه که از ما دوره یه تایم شهر ماست یه تایم هم شهر محل کارش

الان جوری شده که تو ۳۰ سالگی دارم قرص اعصاب می خورم ....خیلی شرایطم سخته هیچ کس کمکم نیست حتی همسرم ...

شده دست روشون بلند کنید..من بخدا خیلی تحمل میکنم اما کاهی انقدر لحبازی میکنخ گذیه میکنه ناخوداگاه دست روش بلند میکنم بعد عذاب وجدان دیونه م میکنه

بله چرا نشه ولی نیاز به صبر و حوصله داره

چون هر چیزیو من منع کردم براش پدرش پشتش دراومد ب زبان بچه با من دعواگرفت دیگه چطور میشه درست کرد..هرچقدر با پدرش صحبت میکنم رفتارت درست نیست بچه نباید دوگانگی رو ببینه