2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 72 پست
واااای .مخصوصا ک این خیلی خیلی لجباز و بد قلق

عزیزم اگه کسی می تونه همراهیت کنه بیار ولی اصلا و ابدا نذار بچه اول بره مدرسه بعد اقدام کنی خودت اذیت می شی آخه گفتی شاغلی...بعد شب تا صب باید کنار نوزاد باشی و نخوابی صبح سر کار بعدم کارای خونه و تکلیف بچه کلاس اولی واقعا روان آدمو نابود می کنه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شوهر منم خنثی..بچه تون اروم

نه خیلی شیطون بود ولی جدیدا یکم عاقل تر شده و خودشم خیلی دلش بچه میخواس اما چن وقته دیگنمیگه بمیرم برا تنهایی هاش

شوهرم اصنانگار ن انگاره منم موندم

از نظر مالی زیاد مشکل نداریم اما اولی اعصابی برام نزاشته مغزم واقعا خسته ست نمیدونم دودلم

من نظرم اینه ادم هم ازنظرمالی هم اعصاب اوکی باشه اگر اوکی نیستی نیار بچه اوردن که الکی نیست عزیزم

اگر میخوای بخاطر حرف بقیه بیاری که اصلااا نیار

نه خیلی شیطون بود ولی جدیدا یکم عاقل تر شده و خودشم خیلی دلش بچه میخواس اما چن وقته دیگنمیگه بمیرم ب ...

خدا کنه پسر منم اروم شه.واسه منم بچه کوچیکارو خیلی دوست داره شوهرم دلش نمیخواد میگه۱۰سال دیگه

من نظرم اینه ادم هم ازنظرمالی هم اعصاب اوکی باشه اگر اوکی نیستی نیار بچه اوردن که الکی نیست عزیزماگر ...

حرف دیگران نه ولی میگم بچه هم بازی داشته باشه دیگه کمتر اذیت کنه الان یکیه باباش خیلی لوسش کرده با هرگریه ای ک کرده هرچی خواسته فراهم کرده براش هرچقدر گفتم با گریه نباید خواسته هاشو ب ما تحمیل کنه ب گوشش نرفت .موقعی ک پسرخاله ش خونمونه مارو اصلا اذیت نمیکنه

پسر منم خیلی غذیت میکنه منو پدرشو اسایش تو خونه نداریم گاهی انقدر اذیت میکنه ناهوداگاه دست روش بلند ...

بنظرم زمان خوبیه برا اوردن دومی ولی راه سختی در پیش دارین...بچهای اولی در کل یکم لوس و خودخواه و غد هستن...دومی ک بیاد زیاد جنگ و جدل دارن ولی در کنارش یه وقتا چنان دوتایی گرم بازی میشن ک لذت میبری و خدارو شکر میکنی از اینکه تنها نیستن

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وهر که از ذکر من(نمازوقرآن) روی برگرداند،بی تردید زندگی سختی خواهد داشت و در روز قیامت نابینا محشورش میکنیم.(آیه۱۲۴.سوره طه)

هیچکس حتی یک روز بچه مو نگه نداشته کسی رو ندارم

عزیزم من ۳ تا بچه دارم یه تک یه دوقلو ....از هر چیزی ۳ تا میخریم یه شکل میگیریم دعوا ...سه رنگ مختلف باز دعوا ....وقتی یه بچه میاد خونمون آروم میشن ولی هر ۳ با هم اصلااااااا همه ش دعوااااا

بیار زیاد فاصله خوب نیست اگه خدایی نکرده دچار نازایی وناباروری بشین برین دنبال دارو وکلی هزینه و۱۰ سال فاصله بیوفته مثل من ،هم خودم سر زایمان دومی اذیت شدم هم دخترم تا بچه کوچیک می دید گریه می کرد دلش خواهر برادر می خواد همش میگفت تنهام