زیبا_رو_ مدیر عضویت: 1405/05/29 تعداد پست: 808 عنوان طلاق | مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 52 پست پدر و مادرم دعواشون شده مادربزرگم زنگ زد به مادرم از خونه پسرم برو و...درصورتیکه حق بامادرمه داداشمم همون موقعه زنگ زد همه رو دعوا کرد تاحالا اینطوری ندیده بودمش مامانمم میگه خوب نیست بزرگتر حرمت داره و...نمیدونم چه غلطی کنم دیروز | 23:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سایه_۳۲۱ عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 4758 کاش مامان بابای من طلاق بگیرن این حرف رو پسر ۱۴ سالم امروز بهم گفت 🥲
زیبا_رو_ مدیر استارتر عضویت: 1405/05/29 تعداد پست: 808 یادت باشه هیچوقت کسی رو از اتفاق داخل خونتون خبردار نکنیچون اونا پدر و مادر پدرتن هیچ وقت نمیان پشت ... منم همین بودم ولی بقیه عمه هام اصلا اینطور نیستن خانواده های شوهرشون پشتشون رومیگیرن
pashmaktotfarangi عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 3504 این حرف رو پسر ۱۴ سالم امروز بهم گفت 🥲 من و خواهرام و برادرم بااااارها به مادرم گفتیماما فقط لعنتمون میکنهحاضر نیست بخاطر جنون شهوتش درمان بشههم آبروی خودش رو میبره هم ماهارو
مشتاقباران عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 670 چند وقته دعا میکنم خودم بمیرم شهوت پرستی و بی آبرویی های مادرم؛دروغ ها و عقده هاش هر خواستگار خوبی ... چرا اینجوردعامیکنی چندسالته
زیبا_رو_ مدیر استارتر عضویت: 1405/05/29 تعداد پست: 808 این حرف رو پسر ۱۴ سالم امروز بهم گفت 🥲 من هیچ وقت اینطوری نگفتم ولی واقعا پدربزرگم اینها شورش رو درآوردن
یه_کنکوری_خوشگل عضویت: 1405/03/12 تعداد پست: 2999 منم همین بودم ولی بقیه عمه هام اصلا اینطور نیستن خانواده های شوهرشون پشتشون رومیگیرن قبول دارم اما همه شبیه هم نیستن 🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.
زیبا_رو_ مدیر استارتر عضویت: 1405/05/29 تعداد پست: 808 قبول دارم اما همه شبیه هم نیستن نمیدونم دیگه رد دادم
سایه_۳۲۱ عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 4758 من و خواهرام و برادرم بااااارها به مادرم گفتیماما فقط لعنتمون میکنهحاضر نیست بخاطر جنون شهوتش درمان ... نفهمیدم مشکل پدر و مادرتون چیه؟منم و هسرم اختلاف نظر و بحث زیاد داریم پسرم خسته شده از قهر و دعواهای ما
pashmaktotfarangi عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 3504 چرا اینجوردعامیکنی چندسالته در آستانه 28سالگیچون مادرم یک هیولای جنسی واقعی شدهیک بی آبروفقط مایه ننگ و رسوایی هستهمه فامیل پدری بخاطر مادرم از ما فراری هستنمادرم سرشااار از عقده و کمبود و تروما هست و ابدا حاضر به درمان نیست
مشتاقباران عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 670 4تا52ساله مگه میشه ۵۲ساله هنوزگرم باشه غذاهای تندنخوره سردی بخوره شاید بخاطراین قضیه دعوا میکنن بابات هم گرمه یاسردمزاجه؟
یه_کنکوری_خوشگل عضویت: 1405/03/12 تعداد پست: 2999 نمیدونم دیگه رد دادم عیب نداره آروم باش 🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.
مشتاقباران عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 670 در آستانه 28سالگیچون مادرم یک هیولای جنسی واقعی شدهیک بی آبروفقط مایه ننگ و رسوایی هستهمه فامیل پدری ... ببخشید رک میگم مادرت احیانا فیلم خاک برسری نگاه نمیکنه؟؟
سایه_۳۲۱ عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 4758 من هیچ وقت اینطوری نگفتم ولی واقعا پدربزرگم اینها شورش رو درآوردن میدونم عزیزم که دعوای پدر و مادر بهت فشار آورده اما کاش نمیگفتی پدر و مادرت به اندازه کافی بزرگ هستن نیاز به بزرگتر ندارن خودشون باید چاره ای برای مشکلات کنند عزیزدلم