امروز فهمیدم زنعموم با یه مردی رابطه داره.زنعموم ۵۶سالشه ظاهرا اونجوری که من فهمیدم ۲۰ساله با مرده داره به عموم خیانت میکنه. ۲۰سال پیشم ماجرارو شنیده بودم مردرم میشناسم ولی گفتم تهمته. تا اینکه امروز به چشم خودم دیدم.نمیدونم چیکار کنم؟ از یه طرف نمیخام زندگی عمو و پسر و دخترش خراب شه.از یه طرفم ناراحتم که زنعموم داره به خیانتش ادامه میده. چیکار کنم؟😠😞
ول کن باباعموتم میدونه ،دیگه چیکارکنه سرپیری ابروی خودشو ببره؟
دقیقاااا زن مرد ایقدر کنارهم میتونن ازهمچی همیدگه بفهمن بعر۲۰سال خیانت خوبم میفهمه خودشو ب نفهمی زده بیچاره
بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......💔هرچیزی میخری یه جوریه که حس میکنی ممکنه آخرین بار باشه که توان خریدشو داشته باشی💔
برام سواله طرف خسته نشده از رفتن پیش یه زن بعد۲۰سال؟تنوع دلش نحاسته یعنی دوتاشون؟
بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......💔هرچیزی میخری یه جوریه که حس میکنی ممکنه آخرین بار باشه که توان خریدشو داشته باشی💔
هی زندگی من ک میگم زندگی کن کیف کن خوش بگذرون تنوع بدین فانتزی ببرید باا
شاید دوسش داشته مرده. شایدم زنعموم ولش نمیکنه.مرده ام چندتا زیر دستش داره
خب اوکی همونه پس ک گفتم تنوع داده