2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 37 پست
بگو گور باباشدخالت کنی قتل صورت بگیرهتاوان میدینگیره هم عموت بهتر از خودت خبر داره میدونه چخبره راضی ...

تو این سن؟نمیدونم کلافم

همه چشمشون بمنه ولی گیر یه ادم بی خاصیتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۰سال تنوع؟تو این سنش؟یائسه شده تا حالا

مرتیکه دیدی خودت چندسالش بودء؟

بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......💔هرچیزی میخری یه جوریه که حس میکنی ممکنه آخرین بار باشه که توان خریدشو داشته باشی💔

لعنت بهش خجالت نمیکشه اون الان با این سم باید به فکر عروس کردن دخترش و زن آوردن برای پسرش باشه نه تا ...

تو این سنش یائسگیش،نمیدونم چه لذتی داره براش

همه چشمشون بمنه ولی گیر یه ادم بی خاصیتم
تو این سن؟نمیدونم کلافم

بله عموت بهتر از تو خبر داره پ بیخیال دختر

مال خودت محکم بگیر

کاربری اقاkurdestan.sqzمن همان دیوانه اییم.که بعد از مرگت مادر.زندگیم دیوانه ایی را قبول کردم
مرده خوش تیپه از فامیلای زن دایی زن عمومه دیدمش تو مراسما. مرده ام ۵۵تا۶۰

خاویرسرش مرگ برانسانی ک باوجود همسرداشتنن خیانت کنه

بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......💔هرچیزی میخری یه جوریه که حس میکنی ممکنه آخرین بار باشه که توان خریدشو داشته باشی💔

تو این سنش یائسگیش،نمیدونم چه لذتی داره براش

حق با شماست ولی از لحاظ روانی مریضن بی شرفا که میرن دنبال این گوه کاریا

هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم